General management and leadership

Vijfdaags programma voor ervaren financiële professionals

Details

Cursusduur
5 dagen
Datum en locatie
27, 28, 29, 30 november 2017, 1 december 2017 - Tilburg
Tijd
10:30 - 19:30, 09:00 - 19:30, 09:00 - 17:00, 09:00 - 19:30, 09:00 - 14:00
Prijs
€ 4.950,00 (leden) / € 4.950,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Algemeen, Strategisch management
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Expert
NBA-VRC Opleidingen
35 pe-uren

27, 28, 29, 30 november 2017, 1 december 2017 - Tilburg

Euro 4.950 is inclusief literatuur, diner op maandag en donderdag, lunches en dranken. Er is geen avondprogramma op dinsdag 28 en woensdag 29 november. Optioneel te boeken: hotelarrangement.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over het programma ontvangen, neem dan contact op met Daphne Kolk, senior programma manager via +31(0)20 301 0405 of via opleidingen@nbavrc.nl

Bekijk de flyer met het programma

 

Tegenwoordig is het voor senior financial professionals meer dan ooit noodzakelijk om een interdisciplinair perspectief op management te ontwikkelen. Dit programma biedt u een aanvulling op uw bestaande financiële kennis en voorziet u van de noodzakelijke management- en leiderschapsinzichten om verantwoord op te treden in uw organisatie.

Doelstelling

In vijf dagen wordt u geïnformeerd over de belangrijkste thema's op het gebied van management en leiderschap. Het programma biedt u de handvatten om in één week uw bestaande financiële kennis uit te breiden met de meest essentiële managementaspecten van uw organisatie. Hierdoor verbreedt u uw perspectief op uw organisatie, bent u beter in staat om deze te doorgronden en bent u comfortabeler in het nemen van belangrijke beslissingen voor uw organisatie. Gedurende het programma bent u in het gezelschap van toonaangevende docenten op hun vakgebied en een zeer ervaren deelnemersgroep die -net als u- beschikt over een stevige financiële achtergrond.

Inhoud

De inhoud van het programma is samengesteld op basis van de belangrijkste management- en leiderschapsthema's die de hedendaagse managementagenda domineren: strategie, innovatie en IT. Uitgebreide aandacht zal bovendien worden besteed aan uw persoonlijke ontwikkeling. U verdiept zich in de (verdere) ontwikkeling van uw leiderschap en in de vraagstukken hoe om te gaan met stress in de organisatie en hoe de organisatie veerkrachtiger te maken.

  • Dag 1: Leiderschap
  • Dag 2: Strategisch management
  • Dag 3: Op weg naar data-driven organisaties
  • Dag 4: Innovatie management
  • Dag 5: Managen van stress en veerkracht in organisaties

Bestemd voor

Professionals werkzaam in (hoger) financieel management met minimaal 10 jaar werkervaring en een aanzienlijke financiële expertise. Uw aanmelding wordt in overleg met de docent definitief gemaakt.

prof. dr. ir. Michael Corbey hoogleraar Management Accounting en Control, TIAS School for Business and Society
prof. dr. ir. Marcel van Assen hoogleraar operational excellence, TIAS School for Business and Society en adviseur OpX-Consultants
prof. dr. Theo Compernolle

Adjunct professor CEDEP European Centre for Executive Development Fontainebleau. Daarnaast is Theo executive (team)coach, trainer en internationaal consultant.

prof. dr. Ron Meyer hoogleraar Strategisch Leiderschap bij TIAS School for Business and Society en managing director bij het Center for Strategy & Leadership
prof. dr. Jan de Vuijst bestuursadviseur en parttime hoogleraar informatiewetenschap aan de Universiteit van Tilburg
prof. dr. Victor Gilsing Victor Gilsing is fulltime Professor aan ACED, afdeling management, faculteit Toegepaste Economie aan de Universiteit van Antwerpen. Ook is hij aan de Tilburg University een van de Core Fellows bij the Centre for Innovation Research (CIR) en direct verbonden aan het Tilburg Centre for Entrepeneurship

De cursus vindt plaats in Tias School for Business and Society in Tilburg

Adres

Tias School for Business and Society Warandelaan 2 Tilburg