Business / personal coaching

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
1 maart 2018 - Wordt in overleg bepaald
Tijd
00:00 - 23:59
Prijs
€ 3.800,00 (leden) / € 3.800,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Algemeen, Strategisch management, Finance in business
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, MKB-accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
12 pe-uren
Het coachingtraject duurt een half jaar en bestaat uit 6 gesprekken van 2 uur (12 PE-uren). Tijdens het traject maakt u ook opdrachten die in totaal circa 4 uur tijd van u vragen. Bent u accountant in business of registercontroller? Dan kunt u deze 4 uur wegschrijven als zelfstudie in uw PE-registratie.

Dagelijks neemt u beslissingen. De consequenties van deze beslissingen kunnen verreikend zijn en impact hebben op de strategie, de organisatie, mensen, uw eigen positie en rol maar ook op uw privé-leven. Tijd voor reflectie is schaars. Coachingsgesprekken bieden de rust om in alle openheid en met garantie voor vertrouwelijkheid zaken rustig door te nemen die voor u belangrijk zijn. In het eerste gesprek zal de coachingsdoelstelling worden onderzocht. De nadruk kan liggen op coaching op uw functie in de organisatie (business coaching) of op uw persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen (personal coaching)

Inhoud

Het eerste gesprek is een kennismaking waarin een verkenning plaatsvindt van de omgeving waarin u opereert en de vraagstukken die u heeft. Op basis daarvan wordt uw coaching doelstelling geformuleerd. In de vervolggesprekken wordt, vanuit de zaken die op dat moment voor u van belang zijn, gewerkt aan deze doelstelling. U kunt onder andere terecht voor deze vraagstukken:

Business vragen:

  • Welke omgevingsfactoren bevorderen of belemmeren de veranderingen die ik wil doorvoeren?
  • Waarom ervaar ik weerstand bij de voorgestelde veranderingen? En wat zou ik kunnen doen om de risicoÉs die ik zie bespreekbaar te maken?
  • Hoe ontwikkel ik me van tactisch leider tot strategisch en visionair leider?
  • Hoe bevorder ik de samenwerking binnen de organisatie?

Persoonlijke vragen:

  • Gebruik ik mijn talenten volledig? Wat zou een volgende stap kunnen zijn in mijn ontwikkeling?
  • Hoe start ik succesvol in een nieuwe baan?
  • Wat heb ik altijd gehoopt te bereiken in mijn leven?
?

Bestemd voor

Controllers en accountants met enkele jaren werkervaring tot ervaren leidinggevenden.

drs. Bernadette Kester EMccc gecertificeerd executive coach en leiderschapscoach. Als bedrijfseconoom en bedrijfskundige heeft zij 25 jaar ervaring als leidinggevende in diverse sectoren en met name in de financiële sector. In 2013 heeft zij een Master diploma gehaald aan INSEAD voor het programma Coaching and Consulting for Change.

De cursus vindt plaats in wordt in overleg bepaald in Wordt in overleg bepaald

Adres

wordt in overleg bepaald Koninginnepage Wordt in overleg bepaald