Masterclass Best in Finance: Robotics in Finance

Tech & Touch: Robotics in F&C

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
6 juni 2018 - 's-Hertogenbosch
Tijd
16:00 - 19:00
Prijs
€ 345,00 (leden) / € 345,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Strategisch management, Finance, IT & assurance
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
NBA Opleidingen
3 pe-uren

In 2018 organiseert NBA Opleidingen met haar partners Yacht en Essent, in samenwerking met prof. dr. Frank Verbeeten en prof. dr. Edo Roos Lindgreen, voor het 9e jaar op rij de serie Masterclasses Best in Finance. Iedere sessie behandelt een actueel thema dat relevant is voor het functioneren van senior financieel professionals. Maar ook niet-financiële managers kunnen met de gepresenteerde thema's hun voordeel doen, doordat ze vanuit hun eigen discipline makkelijker een brug kunnen slaan naar de financiële discipline.

Flyer Masterclass Best in Finance 2018

Doelstelling

De thema's van afgelopen jaren in de Masterclass Best in Finance waren onderwerpen als (disruptieve) innovatie, business modellering, blockchain en agile. Deze thema's beïnvloeden continu het functioneren als financial.

De rode draad in de Masterclass Best in Finance is: Tech & Touch!
Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe IT-tijdperk.

Voor 2018 zijn de thema's:
1. Robotics in Finance (juni 2018)
2. Finance & data-analytics (november 2018)

Naast de nodige vakinhoudelijke verdieping zullen in beide masterclasses praktijkcases worden behandeld.

Inhoud

Robotics in finance
Met behulp van software robots, oftewel robotics, worden repetitieve handelingen snel geautomatiseerd. De komende jaren zullen robotics een steeds grotere invloed krijgen op veel financiële processen zoals: transaction processing, reporting en budgettering. Hierdoor zullen taken van de financieel professional vervallen en anders worden. Professor dr. Frank Verbeeten neemt u mee in de laatste ontwikkelingen en inzichten zoals: Hoe snel gaat het? Wat zijn de laatste inzichten en ervaringen? Wat verandert er voor u, shared service centers en BPO partners? Wat betekent dit voor uw werkzaamheden en benodigde competenties?
Tijdens het aankomende seminar geeft praktijkspreker Rene van der Meijden, global business services Randstad Holding, een kijkje in de keuken van de finance transformatie bij Randstad Holding Worldwide. Hoe zet deze organisatie robotics in? Wat is het effect ervan? U krijgt inzicht in wat robotics in de praktijk voor uw organisatie kan betekenen en wordt aan het denken gezet over wat de impact ervan op de toekomst van de finance functie zal zijn.

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor accountants, registercontrollers en (niet-) financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.

prof. dr. Frank Verbeeten MBA

is hoogleraar accounting bij de Universiteit van Amsterdam. Daar is hij onder meer programmadirecteur van de Post Master Accountancy opleiding en vice-programmadirecteur van de RC opleiding bij de Amsterdam Business School.

René van der Meijden

Global Business Services Strategy bij Randstad Holding

De cursus vindt plaats in Essent Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Adres

Essent Den Bosch Willemsplein 4 's-Hertogenbosch