Masterclass Best in Finance: Data-analytics

Tech & Touch: impact van data-analytics op F&C *nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
6 november 2018 - Rotterdam
Tijd
16:00 - 19:00
Prijs
€ 345,00 (leden) / € 345,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Data analytics, Management & strategie, Finance
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
3 pe-uren

In 2018 organiseert NBA Opleidingen met haar partners Yacht en Essent, in samenwerking met prof. dr. Frank Verbeeten en prof. dr. Edo Roos Lindgreen, voor het 9e jaar op rij de serie Masterclasses Best in Finance. Iedere sessie behandelt een actueel thema dat relevant is voor het functioneren van senior financieel professionals. Maar ook niet-financiële managers kunnen met de gepresenteerde thema's hun voordeel doen, doordat ze vanuit hun eigen discipline makkelijker een brug kunnen slaan naar de financiële discipline.

Flyer Masterclass Best in Finance 2018

Doelstelling

De thema's van afgelopen jaren in de Masterclass Best in Finance waren onderwerpen als (disruptieve) innovatie, business modellering, blockchain en agile. Deze thema's beïnvloeden continu het functioneren als financial.

De rode draad in de Masterclass Best in Finance is: Tech & Touch!
Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe IT-tijdperk.

Voor 2018 zijn de thema's:
1. Robotics in Finance (juni 2018)
2. Finance & data-analytics (november 2018)

Naast de nodige vakinhoudelijke verdieping zullen in beide masterclasses praktijkcases worden behandeld.

Inhoud

Eén van de grootste technologische veranderingen in het landschap waarin financieel professionals werken is ongetwijfeld data-analytics. Interne, externe, gestructureerde en ongestructureerde data gaan een grote impact krijgen op de evaluerende en adviserende rol die de financiële functie vervult.
Zo kan het vakgebied performance management nauwelijks meer zonder data-analytics. Maar ook de externe accountant maakt steeds meer gebruik van data science. Hoe kunt u zich voorbereiden en optimaal gebruik gaan maken van data-analytics? Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen? Na deze masterclass weet u wat er op u afkomt en hoe u zich hierop voor kunt bereiden.

Flyer Masterclass Best in Finance 2018

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor accountants, registercontrollers en (niet-) financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.

prof. dr. Edo Roos Lindgreen RE

hoogleraar Data Science in Auditing aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA)

Evelien Visser

Manager Data Science bij Group Audit (ABN Amro) oa. presentatie 'Data Analytics in de Praktijk'

De cursus vindt plaats in Yacht Rotterdam in Rotterdam

Adres

Yacht Rotterdam Rotterdam Airportplein 23 Rotterdam