Basisopleiding NLP

Van adviseur naar vertrouwenspersoon

Details

Cursusduur
8 dagen
Datum en locatie
Tijd
09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30
Prijs
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Leden Management
Niveau
Advanced
Accountancy
48 pe-uren

11 november 2019, 2, 16 december 2019, 13 januari 2020, 6 februari 2020, 4, 23 maart 2020, 15 april 2020 - Baarn

Binnen NLP wordt gewerkt met accreditaties. De opleiding NLP Accountant staat voor het NLP business practitioner met als specialisatie financiële dienstverlening.

Aanvullend op deze opleiding kunt u nog aanvullende onderdelen volgen, u ontvangt dan de volledige NLP practitioner accreditatie.

Het programma van deze opleiding is op de accountancy afgestemd voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen tot een vertrouwenspersoon. Als vertrouwenspersoon adviseert u niet alleen, maar coacht u ook en past u vaardigheden toe waarmee u een echte vertrouwensband opbouwt die verder reikt dan het hebben van kennis. NLP heeft zich al in veel vakgebieden bewezen, met deze unieke opleiding NLP voor accountants staat de weg ook voor u open.

Communicatie speelt een grote rol binnen teams, tussen collega's en uiteraard ook tussen klanten en accountants. Daarbij gaat het om het bereiken van een balans tussen wat u wilt bereiken en wat de ander aangeeft. De juiste balans leidt tot daadkracht, energie en een goed gevoel bij beide partijen. NLP is daarbij een hulpmiddel, het geeft u namelijk inzicht in de processen die tussen mensen plaatsvinden. Met dat inzicht creëert u de juiste balans om uw werk effectief en prettig uit te voeren.

Doelstelling

De opleiding NLP is speciaal gericht op adviserende en leidinggevende functies binnen de accountancy. U krijgt communicatie technieken aangereikt die uw daadkracht versterken voor meer tevreden klanten en collegaÉs.

Heeft u de Workshop NLP gevolgd en wilt u de Basisopleiding NLP ook gaan volgen? U ontvangt dan van ons 50% korting op de workshop, de korting wordt verrekend bij uw inschrijving op de Basisopleiding NLP.

Inhoud

Aan de hand van praktische modellen en toepassingen van wetenschappelijk onderbouwde kennis wordt uw kennis vertaald naar de dagelijkse praktijk en ervaart u hoe u deze kennis kunt benutten om effectiever te communiceren.

U leert hoe u nog effectiever kunt zijn in uw luistervaardigheid, in uw manier van presenteren, in uw manier van aansluiting vinden bij anderen, in uw overtuigingskracht, in uw leidinggevende capaciteiten en vooral ook hoe u bij uzelf blijft en tegelijkertijd ruimte biedt aan de ander.

Het leert u ook hoe u cijfers en conclusies en adviezen met uw klant zo bespreekt dat de boodschap beklijft en dat u inzicht biedt in plaats van ruimte voor discussie.

De opleiding wordt afgesloten met een theorie examen.

De therapeutische modules van de algemene NLP opleiding worden in deze opleiding niet behandeld. Geïnteresseerden kunnen deze modules aanvullend volgen.

Lees meer over deze opleiding

Bestemd voor

Accountants, (belasting)adviseurs, leidinggevenden, management/directie, kantoorleiders, relatiebeheerders werkzaam binnen

drs. Guido Dik business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
Karin Wiebenga geaccrediteerd internationaal NLP trainer

De cursus vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg Baarn in Baarn

Adres

Conferentiecentrum Drakenburg Baarn Dr. Albert Schweitzerweg 1 Baarn Telefoonnummer (035) 646 14 14 E-mailadres info@drakenburg.nl