Communicatieve vaardigheden Nieuwe Stijl Assurance

Details

Cursusduur
5 dagen
Datum en locatie
8, 22 november 2018, 6 december 2018, 4, 18 november 2019 - Bunnik ( Is vol)
Tijd
14:00 - 21:30, 09:00 - 18:00, 14:00 - 21:30, 14:00 - 21:30, 14:00 - 21:30
Prijs
€ 2.370,00 (leden) / € 2.370,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Verplicht onderwerp
Bestemd voor
Overige financieel professionals
Niveau
Fundamental
Accountancy
 pe-uren

8, 22 november 2018, 6 december 2018, 4, 18 november 2019 - Bunnik ( Is vol)

Deze cursus is helaas vol. Kies een andere datum of geef u op voor de wachtlijst.

Voor Trainees die vanaf 1 januari 2017 zijn gestart aan de Praktijkopleiding zijn nieuwe eindtermen ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een volledig nieuw trainingstraject op het gebied van communicatieve vaardigheden.

Het traject begint met een online Nulmeting. De Nulmeting bestaat uit een online zelfassessment en een 360-feedback die toetst waar je staat bij aanvang van het traject. Je ontvangt een heldere en bruikbare rapportage dat als handvat dient bij het opstellen van je Persoonlijk ontwikkelingsplan.

In dit POP definieer je welke punten in jouw ontwikkeling op het gebied van algemene en communicatieve beroepsvaardigheden nog extra aandacht nodig hebben, maar ook welke talenten je verder wilt ontwikkelen en uitbouwen.

Het trainingsprogramma bestaat uit in totaal negen trainingsdagen, elk jaar volg je dus drie trainingsdagen. Dit programma is specifiek ontwikkeld om je algemene en communicatieve beroepsvaardigheden op het niveau te brengen zoals die zijn beschreven in de Generieke Eindtermen.

Bij het vernieuwde programma hoort ook een viertal intervisiebijeenkomsten, verdeeld over de eerste twee jaren. Deze worden gecombineerd met de trainingsbijeenkomsten, zodat je daar geen extra dagen en reistijd voor nodig hebt.

Het programma voor de eerste vijf trainingsdagen is voor iedereen gelijk, maar op basis van je POP wordt wel aan je persoonlijke leerdoelen gewerkt. Het derde jaar bestaat uit keuzemodules. Omdat je op dit moment mogelijk nog niet precies weet waar over twee jaar je interesses liggen en hoe je carrièreplan eruit ziet, biedt NBA Opleidingen in eerste instantie het pakket aan voor de eerste vijf trainingsdagen.

Aan het begin van het derde jaar kun je dan op basis van jouw eigen wensen inschrijven voor de keuzemodules. Dan kan bij NBA Opleidingen, maar je bent uiteraard vrij om dat te doen waar je wilt. NBA Opleidingen zal in elk geval zeker een pakket keuzemodules ontwikkelen en aanbieden.

NBA Opleidingen biedt twee varianten aan: de assurancevariant en de Mkb-variant.

Kijk voor meer informatie, data en locaties op nbaopleidingen.nl

Inhoud

  • Gespreksvaardigheden
  • Interviewvaardigheden
  • Schriftelijk rapporteren
  • Gespreksvaardigheden Verdieping
  • Zeg wat je ziet
  • Intervisie
drs. Gerard Zegers
Hadewig van Ommeren

De cursus vindt plaats in Postillion Hotel Utrecht Bunnik in Bunnik

Adres

Postillion Hotel Utrecht Bunnik Baan van Fectio 1 Bunnik E-mailadres Reservations@postillionhotels.com