Vervolgopleiding NLP

Master practioner NLP voor accountants

Details

Cursusduur
8 dagen
Tijd
09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30
Prijs
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, MKB-accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers, Auditor, Leden Management, Managerial controllers
Niveau
Expert
Accountancy
48 pe-uren

Iedere bijeenkomst staat voor ca 2 uur huiswerk.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jaap Wassink via telefoon (020) 301 02 09 of per email j.wassink@nba.nl.

Waar de basisopleiding zich concentreert op het communicatiemodel geeft deze vervolgopleiding de diepgang die u nodig heeft om de motivatie van mensen en de redenen waarom zij wel of niet iets willen doen te doorgronden. Daarnaast leert u de basis van iemands karakter kennen en herkennen aan de hand van hun communicatie. Dit is handig bij het diepgaander adviseren van uw klanten, het oplossen van mogelijke conflicten en het assisteren bij het omgaan met moeilijke situaties.. Binnen teams zult u begrijpen hoe het komt dat het lekker loopt en de handvatten krijgen om te interveniëren daar waar het moeilijk gaat.

Het programma van deze opleiding is afgestemd op die mensen die belang hechten aan goed management en diepgaand en blijvend advies. Daarnaast geeft het u een extra onderscheid naast uw vakkennis. In de tijden van de veranderende rol van de accountant zorgt dit naast een inhoudelijke band ook voor een verdieping in de persoonlijke band.

Doelstelling

De Vervolgopleiding NLP is gericht op de management vaardigheden, adviesvaardigheden én diepgaandere coachingsvaardigheden. Naast het inzicht en het versterken van de communicatie geeft het u ook de handreiking om initiërend te werk te gaan bij de veranderingen in houding en gedrag die u voor ogen heeft.

Deze vervolgopleiding geeft u de sleutel om zelf te bepalen hoe diep u het gesprek in wilt gaan.

Inhoud

De inhoud van deze opleiding verdiept het communicatiemodel uit de basisopleiding en voegt twee modellen toe: het coachingsmodel om mensen te helpen veranderingen in houding en gedrag vorm te geven en het modelingsmodel wat uzelf de maximale flexibiliteit geeft met betrekking tot uw mogelijkheden in gedrag.

Deze praktische modellen geven handvatten om te werken aan de diepgang in de communicatie. Daarnaast leert u hoe u mensen diepgaand kunt motiveren.

Het resultaat is niet alleen efficiency, het gaat dieper. Het geeft u de mogelijkheid om met iedereen een diepere relatie aan te gaan, wanneer u dat wenst. Het spreekt voor zich dat u de vertaalslag vanuit de cijfers richting uw klant maximaal kunt maken. Waarbij de cijfers meer een leidraad zijn om het gesprek te openen dan dat het gesprek dient om de cijfers toe te lichten.

Net als bij de basisopleiding behandelen we ook tijdens deze Vervolgopleiding NLP niet de therapeutische modules. Geïnteresseerden kunnen deze modules aanvullend volgen.

Afronding van de opleiding
De opleiding wordt afgesloten met een theorie examen. Binnen NLP wordt gewerkt met accreditaties. De Vervolgopleiding NLP staat voor Master Practioner NLP voor accountants. Dit is een deelaccreditatie voor Master Practitioner in NLP. Om de volledige accreditatie te krijgen volgt u ook de aanvullende Vervolgopleiding voor accountants.

.

Bestemd voor

Accountants, (belasting)adviseurs, leidinggevenden, management/directie, kantoorleiders die de basisopleiding NLP voor accountants hebben afgerond.

drs. Guido Dik business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
Karin Wiebenga geaccrediteerd internationaal NLP trainer

De cursus vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg Baarn in Baarn

Adres

Conferentiecentrum Drakenburg Baarn Dr. Albert Schweitzerweg 1 Baarn Telefoonnummer (035) 646 14 14 E-mailadres info@drakenburg.nl