Be the Future Proof Financial

Align Business & IT *nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
6 december 2018 - Amsterdam
Tijd
15:30 - 19:00
Prijs
€ 375,00 (leden) / € 425,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Data analytics, Data en IT-infrastructuur
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
3 pe-uren

6 december 2018 - Amsterdam

Technologie helpt, biedt nieuwe mogelijkheden. Maar net als elke grote verandering, creëert het ook onvoorspelbaarheid, disruptie- en (continuïteits)risico's. Tijdens deze TEDx-achtige bijeenkomst worden dé elementen behandeld die u als financial nodig hebt om uw bestaansrecht in de digitale wereld te garanderen.

Doelstelling

U krijgt een overzicht van de nieuwste technologische ontwikkelingen die impact hebben op uw organisatie en kansen gaan bieden. Gebruikt u al Process Mining in de organisatie? Wilt u aan de slag met iBPMS of een virtual agent? Na deze middag weet u welke keuzes u kunt en vooral moet gaan maken om van toegevoegde waarde te blijven als financial in de digitale wereld. Tijdens de sit-in rondes gaat u met vakgenoten en de spreker(s) in gesprek over mogelijkheden, issues en hoe deze te vertalen naar uw eigen organisatie.

Inhoud

 • Overzicht nieuwste technologische ontwikkelingen
  We leiden de middag in met een overzicht dat vooral laat zien hoe de ontwikkelingen in verband moeten worden gezien en waar ze elkaar aanvullen. We besteden aandacht aan de volgorde waarin deze disruptieve technologieën het best kunnen worden geïntroduceerd in organisaties.
  Spreker: Joris Juttmann
 • Process Mining
  Process mining is een nieuwe data analyse methodiek die met een druk op de knop het bedrijfproces in kaart kan brengen. Dit is geen science fiction, maar iets waar u direct mee aaan de slag kan. We laten zien hoe precies en waar u op moet letten.
  Spreker: Anne Rozinat
 • iBPMS
 • Natural Language
  Virtual Agents helpen organisaties op weg naar excellente dienstverlening richting klanten. Tijdens de sessie zal u - middels enkele praktische praktijkvoorbeelden - een goed overzicht krijgen van de mogelijkheden en toepasbaarheid van Virtual Agents binnen organisaties.
  Spreker: Pepijn van Eck
 • Cognitieve Computing
  Cognitive computing is het simuleren van menselijke denkprocessen met behulp van geavanceerde software die vervolgens door mensen wordt ingezet om betere beslissingen te kunnen nemen. De technologie kent al enkele spraakmakende toepassing in specifieke domeinen van kankeronderzoek tot cybersecurity. Maar hoe ver is deze technologie nu echt, en wat kunnen we de komende jaren verwachten?
  Spreker: Edo Roos Lingdgreen
 • Sit-in rondes met vakgenoten en sprekers

Bestemd voor

De cursus is bestemd voor finance professionals die hun organisatie verder willen brengen met de digitale transformatie.

prof. dr. Edo Roos Lindgreen RE

hoogleraar Data Science in Auditing aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA)

Joris Juttmann Director Robotisering en Process Excellence bij KPMG Advisory. Joris leidt de robotiseringspropositie binnen KPMG Nederland. Hij heeft ruime internationale hands-on ervaring in financieel management en consulting.
dr. Anne Rozinat heeft haar PhD Cum Laude behaald bij process mining uitvinder prof. Wil van der Aalst op de Technische Universiteit Eindhoven. Zij geeft process mining-opleidingen bij onder andere TIAS, TU Delft en Tilburg University en is mede-oprichter van het processminingbedrijf Fluxicon.
Pepijn van Eck

Senior Consultant Finance and Business Services (Process Improvement | RPA) at KPMG Nederland

De cursus vindt plaats in B. Building Business in Amsterdam

Adres

B. Building Business Johan Huizingalaan 763 -A Amsterdam Telefoonnummer (06) 10 962 006 E-mailadres ANNELOTTE@B-BUILDINGBUSINESS.COM Website www.B-BUILDINGBUSINESS.COM