Mastercourse Publieke Sector 2019

Control(e) en de maatschappelijke opdracht

Details

Cursusduur
3 dagen
Datum en locatie
5, 6, 7 juni 2019 - Sint-michielsgestel
Tijd
12:30 - 19:15, 08:30 - 20:00, 08:30 - 16:00
Prijs
€ 1.995,00 (leden) / € 2.225,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Specials, Governance, Risk & Compliance
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Publieke Sector
21 pe-uren

Deelname aan het programma omvat ook tweemaal een avondsessie en is inclusief twee overnachtingen

EICPC leden kunnen zich inschrijven voor de ledenprijs.

De Mastercourse Publieke Sector is de unieke gelegenheid om met experts uit het veld en vakgenoten de dialoog aan te gaan over uw vak. Veel deelnemers komen jaarlijks terug vanwege het afwisselende en inspirerende programma dat toegespitst is op de rol van de accountant binnen de publieke sector.

Doelstelling

De Mastercourse Publieke Sector geeft u inzicht in de actuele thema's van de verbreding van uw takenpakket. Met deze kennis bent u beter in staat de (financiële) doelmatigheid van uw organisatie te beoordelen en hierover te adviseren. U krijgt tools en inzichten die u bijstaan om de maatschappelijke opdracht van uw organisatie in te vullen.

Inhoud

Het nieuwe programma voor 2019 is nog in ontwikkeling en wordt op korte termijn hier gepubliceerd.

Bestemd voor

Controllers (RC's), Certified Public Controllers (CPC's), Accountants (AA/RA's) en andere financiële professionals die werkzaam zijn bij of voor de overheden en organisaties in de (semi-) publieke sector. Deze mastercourse is ook zeer geschikt voor controlerend accountants, adviseurs en interim managers die als financiële professional voor deze sectoren werkzaam zijn.

De Academie Publieke Sector (APS) richt zich met haar cursussen op de hoogopgeleide financials werkzaam voor of in de publieke sector. We bieden een platform voor het samenbrengen van verschillende financiële rollen en verschillende deelsectoren binnen de publieke sector.

Docent nog niet bekend

De cursus vindt plaats in Hotel De Ruwenberg in Sint-michielsgestel

Adres

Hotel De Ruwenberg Ruwenbergstraat 7 Sint-michielsgestel Telefoonnummer (073) 558 88 88 E-mailadres info@ruwenberg.nl Website http://www.ruwenberg.nl/