Mkb controledag 2019

Voor niet-oob-accountantsorganisaties

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
4 juli 2019 - Houten
Tijd
10:00 - 18:30
Prijs
€ 420,00 (leden) / € 420,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Specials, Controlepraktijk
Bestemd voor
Openbaar accountants, MKB-accountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
7 pe-uren

4 juli 2019 - Houten

Van eerdere deelnemers: Fijne cursus vooral door meerdere sprekers waardoor er een fijne afwisseling is.

Nuttige update van wet- en regelgeving en een helder inzicht in de actualiteiten van het tuchtrecht.

Als mkb accountant heeft u het druk; druk met uw klanten en druk met uw eigen organisatie en kwaliteitsbeleid. Hoe blijft u voldoen aan de eisen van (nieuwe) standaarden en wetgeving en hoe vertaalt u deze naar uw eigen mkb praktijk? Welke maatregelen past u op welke wijze toe?

Tijdens dit jaarlijkse seminar informeren collega's uit de praktijk u over relevante ontwikkelingen voor uw niet-oob-accountantsorganisatie. Concreet en praktisch voor de mkb-praktijk afgewisseld met een inspirerend onderwerp. Tevens ontmoet u vakgenoten om ervaringen en inzichten te delen.

Doelstelling

Dit seminar bied u de relevante actualiteiten, ervaringen en praktische consequenties voor uw niet-oob-accountantsorganisatie. Afgestemd op uw mkb-praktijk.

Inhoud

Het programma wordt begin 2019 vastgesteld, uiteraard aan de hand van de actualiteit. Vanzelfsprekend neemt vaktechniek een prominente plaats in, maar ook overige thema's passen de revue.

De volgende onderwerpen zijn al voor u gepland;

  • Wijzigingen wetgeving en standaarden
  • Raad voor Toezicht en Lessen uit het tuchtrecht
  • UT geralateerd onderwerp

Bestemd voor

Accountants werkzaam binnen een mkb niet-oob-accountantsorganisatie. Ook andere collega's hebben baat bij deze dag, denk aan controleleider, vennoot die geen accountant is of compliance officer

Dick van Onzenoort RA Dick van Onzenoort (1969) is partner bij BDO Accountants & Adviseurs en Hoofd Vaktechniek Accountancy aldaar. Zijn primaire aandachtsgebied ligt op het onderdeel Audit & Assurance en hij is gespecialiseerd in bijzondere accountantsonderzoeken, waaronder fraudeonderzoeken. Hij treedt regelmatig op als spreker en docent voor seminars en cursussen en schrijft artikelen voor diverse accountancybladen en -tijdschriften. Dick van Onzenoort is o.a. lid en vice-voorzitter van de Subcommissie Ethiek van de NBA.

De cursus vindt plaats in Hotel Van der Valk Houten in Houten

Adres

Hotel Van der Valk Houten Hoofdveste 25 Houten Telefoonnummer 0306346800 E-mailadres zalen@houten.valk.nl Website http://www.valk.com