Summer School 2019 'Innovatie & business'

Incl. verplichte training Frauderisicofactoren *nieuw*

Details

Cursusduur
3 dagen
Datum en locatie
28, 29, 30 augustus 2019 - Ermelo ( Is vol)
Tijd
11:00 - 19:00, 09:00 - 18:00, 09:00 - 16:30
Prijs
€ 1.995,00 (leden) / € 2.295,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Specials, Strategie, Verplicht onderwerp, Ethiek & Fraude, Governance, Risk & Compliance
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
20 pe-uren

28, 29, 30 augustus 2019 - Ermelo ( Is vol)

Deze cursus is helaas vol. Kies een andere datum of geef u op voor de wachtlijst.

RC's ontvangen een korting van 300 euro op de niet-leden prijs.

Onze driedaagse Summer School voor ervaren financieel professionals is mateloos populair. De afgelopen jaren zaten onze 3 programma's vol. Ontmoet vakgenoten en raak geïnspireerd door topdocenten! Het programma en de locatie bieden u diverse mogelijkheden om het nuttige met het aangename te combineren. Overnacht in een comfortabel hotel in een prachtige omgeving! De drie Summer Schools zijn inhoudelijk verschillend, zodat u precies dat kunt kiezen wat het best bij u past.

Doelstelling

Wissel van gedachten met vakgenoten uit diverse branches, discussieer over de laatste ontwikkelingen en verdiep en verbreed op deze inspirerende wijze uw kennis en vaardigheden. Voor 2019 geldt dat u meteen aan uw verantwoordelijkheid voldoet om de verplichte training Frauderisicofactoren te volgen.

Inhoud

Elke Summer School sluit het driedaags programma af met de verplichte training Frauderisicofactoren. Dit betekent dat u meteen voldoet aan deze verplichting als u zich inschrijft voor de Summer School!

Alle Summer Schools: Verplichte training Frauderisicofactoren 2019
Het is de verantwoordelijkheid van alle accountants in de financiële keten om frauderisicofactoren, frauderisico's en fraude te signaleren en daar zo nodig opvolging aan te geven. Het NBA-bestuur heeft daarom, in overleg met de ledengroepen, besloten dat alle accountants in 2019 verplicht een training Frauderisicofactoren volgen. Tijdens deze Summer School volgt u de variant voor de accountant in business. De training is ook interessant voor niet- RA's of AA's.

Summer School 14, 15, 16 Augustus, De Ruwenberg, Sint Michielsgestel
Tijdens deze Summerschool gaan we nader in op de externe ontwikkelingen die uw functie kunnen raken. Veranderingen gaan in een hoog tempo en leiden tot nieuwe business modellen. Welke ontwikkeling is op u van toepassing en hoe vertaalt u dit naar de organisatie? Feit is dat er steeds meer data zijn, maar wat is de kwaliteit van deze data? Snelle technologische veranderingen als kunstmatige intelligentie, het internet of things, robotic process automation roepen veel ethische vragen op! Wat zijn voor- en nadelen? Wie is eigenaar van de data en, nog belangrijker, van de algoritmen die voor ons denken? Wie heeft er baat bij, en wie helemaal niet? Wie is waarvoor verantwoordelijk? Hoe komen we tot een moreel kompas?

Bekijk het programma van de Summer School 2019 'Externe ontwikkelingen'

Summer School 28, 29, 30 augustus, De heerlickheijd van Ermelo
Het thema van deze Summer school is Innovatie & business. De centrale vraag is hoe geeft u leiding aan innovatie en alle uitdagingen die hierbij komen kijken? Hoe zorgt u voor waardebehoud én waardecreatie in een snel veranderende omgeving? Dit vraagt om een andere mindset en andere vaardigheden van u, uw team, van uw organisatie. Hoe bevordert u ondernemerschap en biedt u innovatie in de bedrijfscultuur in.

Bekijk het programma van de Summer School 2019 'Innovatie & business'

Summer School 4, 5, 6 september, Kasteel de Vanenburg, Putten
Het thema van deze Summer School is 'financieel professional 2022'. U bent als financieel professional lid van een zeer pluriforme groep welke werkzaam is in diverse, veelal bedrijfseconomische functies. Meestal raakt dit kennisgebieden als strategie, performance management, finance operations & reporting en governance, risk & compliance. Om u handvatten te bieden bij uw professionele ontwikkeling hebben wij de belangrijkste kennisgebieden, rollen en ontwikkelingen beschreven aan de hand van een maturiteitsmodel. Aan de hand van dit maturiteitsmodel en de uitwerking naar hoofdactiviteiten en rollen per kennisgebied worden handvatten geboden aan financieel professionals voor hun positiebepaling in veranderende organisaties en de daartoe benodigde professionele (kennis) ontwikkeling. Tijdens deze Summer School gaat u met beroepsgenoten op interactieve wijze, onder leiding van een hoogleraar aan de slag.

Bekijk het programma van de Summer School 2019 'Financieel professional 2022'

Bestemd voor

Financials in business in (hoger) financieel management.

Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle en eenvoudige manier. Als trusted advisor, professioneel spreker en auteur, brengt Paul 20 jaar internationale ervaring met zich mee op het gebied van leiderschap, strategie en groei. Zijn gedachtengoed is gebaseerd op de nieuwste inzichten rondom gedrag-psychologie en neurowetenschap.

Marc Schurink Partner bij HRD Group. Werkzaam als consultant, trainer en coach en expert op het gebied van cultuurtrajecten en communicatie onder druk
Hessel van Bruggen AA

Partner bij Holland Integrity Group

Sven Lanser

Facilitator bij Business Impro

Kirsten Heukels

zelfstandig ondernemer, mediator in arbeidsgeschillen en echtscheidingen. Daarnaast is Kirsten actief als extern vertrouwenspersoon, trainer, coach en profiler.

Han van der Pool

Trainer, consultant voor HRD Groep

drs. Yousri Mandour

Partner en senior consultant bij ICSB Marketing & Strategy

De cursus vindt plaats in Hotel de Heerlickheijd van Ermelo in Ermelo

Adres

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo Staringlaan 1 Ermelo Telefoonnummer (0341) 56 85 85 E-mailadres BanquetSales@heerlickheijd.nl Website http://www.royaltulipheerlickheijdvanermelo.nl/