Masterclass Best in Finance 2019: Process Mining

Een innovatieve serie masterclasses *nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
27 mei 2019 - Zwolle
Tijd
17:00 - 20:00
Prijs
€ 345,00 (leden) / € 345,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Strategie, Performance Management, IT & Data
Bestemd voor
Accountants in business, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers, Auditor
Niveau
Advanced
Finance in business
3 pe-uren

27 mei 2019 - Zwolle

In 2019 organiseert NBA Opleidingen samen met haar partner Yacht, in samenwerking met prof. dr. ir. Hajo Reijers en prof. dr. Edo Roos Lindgreen, voor het 10e jaar op rij de serie Masterclasses Best in Finance. Iedere sessie behandelt een actueel thema dat relevant is voor het functioneren van senior financieel professionals. Maar ook niet-financiële managers kunnen met de gepresenteerde thema's hun voordeel doen, doordat ze vanuit hun eigen discipline makkelijker een brug kunnen slaan naar de financiële discipline.

Doelstelling

De thema's van afgelopen jaren in de Masterclass Best in Finance waren onderwerpen als (disruptieve) innovatie, business modellering, robotisering en data analytics. Deze thema's beïnvloeden continu het functioneren als financial.

Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe IT-tijdperk.

Voor 2019 zijn de thema's:
1. Process mining (mei)
2. Finance & data science (september)

Naast de nodige vakinhoudelijke verdieping zullen in beide masterclasses praktijkcases worden behandeld.

Inhoud

In deze sessie staat een vorm van data-analyse centraal die sterk in opkomst is: process mining. Aan bod komt hoe process mining zich verhoudt tot traditionele data mining en business intelligence. Ook werpen we een blik onder de motorkap van de vele tools die er op dit gebied beschikbaar zijn. Een groot deel van de sessie is ingeruimd voor de toepassing van process mining in de praktijk. Leuk om te weten: process mining wordt wereldwijd toegepast, maar heeft Nederlandse wortels.

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor accountants, registercontrollers en (niet-) financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.

ir. Martine Zwiers RE

Business Risk Officer TOPS bij ABN AMRO Bank N.V.

prof. dr. ir. Hajo Reijers

hoogleraar Business Process Management & Analytics aan Utrecht University (UU), parttime hoogleraar bij AIS-groep Mathematics & Computer Science aan Eindhoven University of Technology (TU/e)

De cursus vindt plaats in Yacht Zwolle in Zwolle

Adres

Yacht Zwolle Zwartewaterallee 54 Zwolle