Masterclass NLP

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
10 oktober 2019 - Baarn
Tijd
15:00 - 19:30
Prijs
€ 325,00 (leden) / € 325,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overheidsaccountants, Controllers, Auditor, Leden Management, Managerial controllers
Niveau
Advanced
Accountancy
4 pe-uren

Wanneer u zich voor het gehele jaar inschrijft , geniet u van het gereduceerde tarief (295 Euro per bijeenkomst). Bij inschrijving voor een losse bijeenkomst bedraagt het tarief 325 Euro.

Een opleiding NLP is intensief en geeft extra inzichten, een andere blik op communicatie en soms ook op het leven. Zeker als accountant een interessant en aanvullend vakgebied. Om dit gedachtegoed levend te houden én het (nog) beter te kunnen integreren in het dagelijkse leven organiseren we Masterclasses NLP.

Tijdens deze masterclasses behandelen we een aantal onderwerpen met een directe link naar de dagelijkse praktijk. De masterclasses zijn interactief, dat betekent dat er juist veel ruimte is voor eigen inbreng en reflectie. Het gaat erom dat u NLP nog meer kunt integreren in uw dagelijks leven, de stof nog beter doorgrondt in al haar veelzijdigheid en ook weer een aantal nieuwe dingen toegevoegd krijgt.

Er worden vier masterclasses per jaar georganiseerd.

Doelstelling

De Masterclasses NLP dragen bij aan een verrijking en verdieping van kennis en toepassingsmogelijkheden van NLP technieken. In de opzet leert u van en met collegaÉs.

Inhoud

Tijdens de Masterclasses worden een aantal onderwerpen behandeld met een directe link naar de dagelijkse praktijk. Dit betekent dat er fasegericht gewerkt wordt. Deze cases zijn zodanig voorbereid dat aan de volgende aspecten gewerkt wordt:

  • Verbeterde toepassing van NLP technieken
  • Gericht op de dagelijkse praktijk van accountants
  • NLP Technieken worden scherper gezet door de docenten
  • Praktijkvragen en Í ervaringen worden uitgewisseld.

Toepassing van NLP Technieken
Denk aan het verdiepen en benutten van rapport tot en met het uitgebreider kunnen toepassen van het metamodel in gesprekken. Het gaat ook over hoe om te gaan met medewerkers die je ook moet aansturen en beoordelen, hoe krijg je meer voet aan de grond wanneer je een idee wil doorvoeren zonder dat je degene bent die dit beslist.

Focus op dagelijkse praktijk
Gericht op de dagelijkse praktijk van accountants, waarbij ook aspecten aan bod komen die voor een bredere toepassing dan accountancy alleen interessant zijn. Hierbij kunt u denken aan het oplossen van conflicten en problemen, het voeren van vergaderingen, wervende gesprekken, en het creëren van balans tussen werk en privé. Zowel voor uzelf als voor uw gesprekspartners, de opleiding NLP voor Accountants belooft u om vertrouwenspersoon van uw klanten te kunnen worden. Dat betekent dat u ook op andere vlakken dan accountancy aangesproken wordt.

Aanscherpen van technieken
Docenten scherpen de technieken aan en bespreken casuïstiek. Met behulp van oefeningen kan de stof de dag erna weer toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk.

Bestemd voor

Accountants die (minimaal) de Basisopleiding NLP hebben afgerond en de kennis en vaardigheden willen blijven ontwikkelen en verdiepen.

drs. Guido Dik business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
Karin Wiebenga geaccrediteerd internationaal NLP trainer

De cursus vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg Baarn in Baarn

Adres

Conferentiecentrum Drakenburg Baarn Dr. Albert Schweitzerweg 1 Baarn Telefoonnummer (035) 646 14 14 E-mailadres info@drakenburg.nl