Aanvulling basisopleiding NLP

Van adviseur naar vertrouwenspersoon

Details

Cursusduur
4 dagen
Datum en locatie
11, 26 maart 2020, 8, 22 april 2020 - Baarn
Tijd
09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30
Prijs
€ 995,00 (leden) / € 995,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Accountancy
24 pe-uren

11, 26 maart 2020, 8, 22 april 2020 - Baarn

Voor wie heeft deelgenomen aan de opleiding NLP, en het volledige certificaat voor NLP practitioner wil behalen bieden we de aanvullende modules. Tevens worden deze onderdelen in de context van de basisopleiding geplaatst.

Deze modules geven de aanvulling die nodig is om mensen te kunnen begeleiden en coachen. Daarnaast geven ze een grote mate van zelfinzicht. U leert o.a. te kijken naar de eigen uitdagingen en problematiek en hoe deze op te lossen zijn. U leert met name hoe deze technieken toe te passen zijn op en bij iemand anders.

Hiermee wordt de basisopleiding compleet en ontvangt u het volledige, internationaal erkende NLP practitioner certificaat.

Doelstelling

De opleiding NLP is speciaal gericht op adviserende en leidinggevende functies binnen de accountancy. Naast de technieken die u aangereikt heeft gekregen om uw daadkracht te versterken voor meer tevreden klanten en collegaÉs, krijgt u ook de technieken om interventies ter bevordering het functioneren en communiceren van anderen uit te voeren.

Inhoud

Aan de hand van praktische modellen en toepassingen van wetenschappelijk onderbouwde kennis wordt uw kennis vertaald naar de dagelijkse praktijk en ervaart u hoe u deze kennis kunt benutten om effectiever te communiceren.

U leert de verdiepende technieken waarmee u andere mensen op dieper niveau kunt helpen toe te passen.

De opleiding wordt afgesloten met een kort theorie examen.

Bestemd voor

Personen die de basismodule gevolgd hebben en hun certificaat willen uitbreiden tot het volledige, internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

drs. Guido Dik business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
Karin Wiebenga geaccrediteerd internationaal NLP trainer

De cursus vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg Baarn in Baarn

Adres

Conferentiecentrum Drakenburg Baarn Dr. Albert Schweitzerweg 1 Baarn Telefoonnummer (035) 646 14 14 E-mailadres info@drakenburg.nl