Certified Management Accountant ( DIPLOMA CMA)

*nieuw*

Details

Cursusduur
6 dagen
Tijd
13:30 - 17:30, 13:30 - 17:30, 13:30 - 17:30, 13:30 - 17:30, 13:30 - 17:30, 13:30 - 17:30
Prijs
Kennisgebied
Strategie, Governance, Risk & Compliance, Performance Management, Finance Operations & Reporting, IT & Data
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
24 pe-uren

De cursus Diploma Certified Management Accountant (CMA) is vooral bedoeld voor afgestudeerde accountants die zich willen verbreden naar het controllersvak of een overstap willen maken naar een functie in het financieel economisch management. Deze cursus is ook nuttig voor Accountants in Business die een theoretische onderbouwing willen. Als management accountant of controller vervult u een financieel-economische functie en bewaakt de economische levensvatbaarheid van de organisatie.

De cursus Diploma CMA is gericht op de Amerikaanse beroepskwalificatie op het gebied van Management Accounting. Het CMA-examen wordt georganiseerd door het Amerikaanse Institute of Management Accountants (IMA). Bij het succesvol afronden van het examen, komt u in aanmerking voor de CMA titel.

Per 1 januari 2020 stelt IMA nieuwe eisen aan het CMA programma. Deze cursus bereidt u voor op de examens vanaf 2020. Meer informatie over het nieuwe programma kunt u vinden op de website van IMA.

Inhoud

De cursus Diploma CMA bestaat uit twee onderdelen (Part 1 & Part 2). U kunt zich in willekeurige volgorde per onderdeel inschrijven en na afloop het examen afleggen. Part 2 start vrijdag 8 november. U kunt part 1 volgen begin 2020. Beide examens moeten binnen 3 jaar afgerond zijn om het diploma CMA te verkrijgen.

Bestemd voor

Accountants die zich willen verbreden naar het controllersvak of een overstap willen maken naar een functie in het financieel economisch management. Deze cursus is ook nuttig voor Accountants in Business die een theoretische onderbouwing willen.

drs. Elbert de With Drs.Elbert de With, Programmaleider van de PG Certified Management Accountant en Hoofddocent Management Accounting en Financial Statement Analysis bij deze opleiding

De cursus vindt plaats in NBA in Amsterdam

Adres

NBA Antonio Vivaldistraat 2 Amsterdam Telefoonnummer 0203010330 E-mailadres opleidingen@nba.nl Website www.nba.nl