Aanvulling vervolgopleiding NLP

Van adviseur naar vertrouwenspersoon

Details

Cursusduur
4 dagen
Datum en locatie
1 oktober 2019, 8, 25 november 2019, 11 december 2019 - Baarn
Tijd
09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30
Prijs
€ 995,00 (leden) / € 995,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Leden Management
Niveau
Expert
Accountancy
24 pe-uren

1 oktober 2019, 8, 25 november 2019, 11 december 2019 - Baarn

Iedere bijeenkomst staat voor ca 2 uur huiswerk.

Voor wie heeft deelgenomen aan de vervolgopleiding NLP voor accountants en het volledige, internationaal erkende certificaat NLP Master Practitioner wil behalen bieden we de aanvullende modules.

Waar u met de basis opleiding technieken heeft eigen gemaakt om andere mensen te kunnen helpen om hun waarden en overtuigingen te kunnen veranderen, verdiept deze aanvulling. U leert inschatten welke verandering mensen nodig hebben om weer in balans te komen en hun leven op orde te krijgen. De kracht van een volledig certificaat Master Practitioner in NLP betekent dat u in staat bent te herkennen waar mensen hun problematiek vandaan komt en hoe u kunt bijdragen aan de oplossing.

Dit geldt ook voor de mensen met wie u samenwerkt, u zult herkennen waardoor zij gemotiveerd worden en u leert ook inzien waar de hiaten in de motivatie vandaan komen en wat nodig is om hier op een andere manier mee om te gaan. De coachende vaardigheden hiervoor krijgt u dan ook in de vingers.

Doelstelling

De aanvullende vervolgopleiding NLP voor accountants is speciaal gericht op adviserende en leidinggevende functies binnen de accountancy en vergelijkbare financiële functies. Naast de technieken die u inmiddels heeft om uw daadkracht te versterken voor meer tevreden klanten en collega's, leert u bij deze aanvullende vervolgopleiding inschatten wat anderen nodig hebben om met daadkracht en gedrevenheid te kunnen functioneren. U kunt teven beslissen of u dit zelf wilt doen of dat u dit door iemand anders wilt laten doen. Met deze kennis bent u dan in staat om een adequate briefing voor de coach te maken. Tevens kunt u beoordelen of de coach in staat is om de veranderingen ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Inhoud

Aan de hand van praktische modellen en toepassingen van wetenschappelijk onderbouwde kennis wordt uw kennis vertaald naar de dagelijkse praktijk en ervaart u hoe u deze kennis kunt benutten om effectiever te communiceren.

U leert de verdiepende technieken waarmee u andere mensen op dieper niveau kunt helpen toe te passen.

De opleiding wordt afgesloten met een theorie examen. Na het afronden van zowel de Vervolgopleiding als deze Aanvulling vervolgopleiding ontvangt u het internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Deze opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten, van 9.30 tot 16.30 uur.

Naast de bijeenkomsten dient u rekening te houden met ca. 2 uur huiswerk per bijeenkomst. De opleiding staat in totaal voor 24 PE-uren.

Bestemd voor

Personen die de vervolgopleiding gevolgd hebben en hun certificaat willen uitbreiden tot het volledige, internationaal erkende NLP Master Practitioner certificaat.

drs. Guido Dik business coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
Karin Wiebenga geaccrediteerd internationaal NLP trainer

De cursus vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg Baarn in Baarn

Adres

Conferentiecentrum Drakenburg Baarn Dr. Albert Schweitzerweg 1 Baarn Telefoonnummer (035) 646 14 14 E-mailadres info@drakenburg.nl