Mkb controledag 2020

Voor niet-oob-accountantsorganisaties

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
2 juli 2020 - Houten
Tijd
10:00 - 18:00
Prijs
€ 420,00 (leden) / € 420,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Governance, Risk & Compliance, Audit & Assurance
Bestemd voor
Openbaar accountants, MKB-accountants, Overige financieel professionals
Niveau
Fundamental
Accountancy
7 pe-uren

2 juli 2020 - Houten

Van eerdere deelnemers:

"Fijne cursus vooral door meerdere sprekers waardoor er een fijne afwisseling is."

"Nuttige update van wet- en regelgeving en een helder inzicht in de actualiteiten van het tuchtrecht."


Het jaarlijks seminar met collega's werkzaam binnen een niet-oob accountantsorganisatie om up-to-date te blijven en nieuwe inzichten op te doen voor de mkb-praktijk.

Als mkb accountant heeft u het druk; druk met uw klanten en druk met uw eigen organisatie en kwaliteitsbeleid. Hoe blijft u voldoen aan de eisen van (nieuwe) standaarden en wetgeving en hoe vertaalt u deze naar uw eigen mkb praktijk? Welke maatregelen past u op welke wijze toe?

Tijdens dit jaarlijkse seminar informeren collega's uit de praktijk u over relevante ontwikkelingen voor uw niet-oob-accountantsorganisatie. Concreet en praktisch voor de mkb-praktijk afgewisseld met een inspirerend onderwerp. Tevens ontmoet u vakgenoten om ervaringen en inzichten te delen.

Doelstelling

Dit seminar bied u de relevante actualiteiten, ervaringen en praktische consequenties voor uw niet-oob-accountantsorganisatie. Kort en krachtig afgestemd op uw mkb-praktijk.

Inhoud

Onder leiding van dagvoorzitter Arnout van Kempen bieden we een actueel en relevant programma. Het definitieve programma wordt begin 2020 vastgesteld. Vanzelfsprekend neemt vaktechniek een prominente plaats in, maar ook overige thema's passeren de revue.

De volgende onderwerpen zijn al voor u gepland;
 • Wijzigingen wetgeving en standaarden
 • Fiscale fraude risico's
 • Continuïteitsvraagstuk
 • Kwaliteit en oorzakenanalyse
 • Data analyse; hype en praktijk
 • Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg; impact MCA/CTA voor mkb
 • Bestemd voor

  Accountants werkzaam binnen een mkb niet-oob-accountantsorganisatie. Ook andere collega's hebben baat bij deze dag, denk aan controleleider, vennoot die geen accountant is of compliance officer.

  Arnout van Kempen CISA Van Kempen Compliance & Legal Support, compliance specialist binnen de financiële sector en compliance officer bij diverse accountantsorganisaties
  Fou-Khan Tsang RA CV F.K.D. (Fou-Khan) Tsang RA, september 2008 Fou-Khan Tsang (40) is lid van de hoofddirectie van Alfa Accountants en Adviseurs en onder andere verantwoordelijk voor ICT, Financiën en Business Development. Daarvoor was hij werkzaam in het bedrijfsleven bij Exact software en directeur van Mazars Management Consultants. De meesten zullen Fou-Khan echter kennen van zijn bijdragen in Accountancynieuws. Fou-Khan Tsang is voorzitter van de ICT Commissie van het SRA en lid van OPAK (NIVRA). Tevens treedt Fou-Khan regelmatig op als spreker en dagvoorzitter voor seminars en cursussen.
  drs. Jan van Esch RB eigenaar van fiscaal adviesbureau en regelmatig als docent actief

  De cursus vindt plaats in Hotel Van der Valk Houten in Houten

  Adres

  Hotel Van der Valk Houten Hoofdveste 25 Houten Telefoonnummer 0306346800 E-mailadres zalen@houten.valk.nl Website http://www.valk.com