De logica van beïnvloeding

Jezelf en anderen positief beïnvloeden

Details

Cursusduur
2 dagen
Datum en locatie
17 april 2020, 15 mei 2020 - Rosmalen
Tijd
09:00 - 18:00, 13:30 - 18:00
Prijs
€ 795,00 (leden) / € 895,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
12 pe-uren

17 april 2020, 15 mei 2020 - Rosmalen

Tussen de 1e en 2e bijeenkomst ontvangt u oefeningen en aandachtspunten.

Bent u accountant in business dan kunt u de gemaakte uren wegschrijven als zelfstudie in uw PE-registratie.

Als RC ontvangt u het ledentarief.

Je wilt iets voor elkaar krijgen met je team of organisatie: een nieuwe manier van werken, een verbeterde samenwerking met andere afdelingen, een nieuwe visie voor de hele organisatie, een betere sfeer, meer betrokkenheid onder werknemers, een frisse insteek waardoor je hoognodige vernieuwingen weet te realiseren en ga zo maar door. Hoe kun je jouw invloed op een positieve en effectieve manier inzetten om deze en andere wensen te verwezenlijken? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw ideeën niet aan dovemansoren zijn besteed of meteen op weerstand stuiten? Hoe kun je anderen meenemen naar het door jou gewenste level? In deze powerclass leert u de geheimen van succesvolle beïnvloeding niet alleen kennen, maar ze ook te doorgronden. Door met uw eigen case aan de slag te gaan, leert welke beïnvloedingstechnieken en -stijlen het meeste persoonlijke rendement opleveren.

Doelstelling

Na afloop van de powerclass heeft u een wetenschappelijk onderbouwd inzicht gekregen in de do's and dont's van de verschillende vormen van beïnvloeding (inspireren, besmetten en overtuigen). U hebt kennis genomen van de uiteenlopende stijlen van beïnvloeding en u weet welke stijl het beste bij u past. U heeft beschikking over een ruim arsenaal aan tools en instrumenten waarmee u uzelf en anderen op een positieve en impactvolle wijze kunt beïnvloeden. Doordat u praktisch aan de slag bent gegaan, weet u ook precies waar uw sterke punten en uw nog verder te ontwikkelen leerpunten op het gebied van beïnvloeding liggen.

Inhoud

In deze powerclass gaan wij in op de vraag wat beïnvloeding is, welke verschillende vormen er bestaan, wat de onderliggende mechanismen en patronen zijn en welke technieken er voorhanden zijn om jezelf en anderen op impactvolle wijze te beïnvloeden. De powerclass bestaat uit twee bijeenkomsten (een hele en halve dag) en een tussenliggende periode waarin u - bij voorkeur gesteund door een of meerdere andere deelnemers - met uw eigen case aan de slag gaat. Tijdens de tweede bijeenkomst kijken we dan op systematische wijze naar de ervaringen en leerpunten uit de tussenliggende periode. Bovendien zetten we dan nog een aantal punten op de i.

Bestemd voor

Iedere financieel professional die met meer positiviteit en impact, invloed wil uitoefenen op haar of zijn omgeving en die zich beter wil wapenen tegen ongewenste invloed van buitenaf.

Hans van der Loo Hans van der Loo, medeoprichter en eigenaar van Betterday en Energyfinder. Het eerstgenoemde bureau is gespecialiseerd in de realisatie van krachtige en kortcyclische gedragsveranderingen en prestatieverbeteringen, het tweede bureau richt zich op het meten en activeren van energie in teams.

De cursus vindt plaats in Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen

Adres

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch Burgemeester Burgerslaan 50 Rosmalen Telefoonnummer (073) 52 19 159 E-mailadres sales@fletcherhotelshertogenbosch.nl