Intervisie begeleider

Meer waarde met uw collega’s *nieuw*

Details

Cursusduur
2 dagen
Datum en locatie
1, 15 december 2020 - Utrecht
Tijd
09:30 - 16:30, 09:30 - 12:30
Prijs
€ 845,00 (leden) / € 970,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
8 pe-uren

1, 15 december 2020 - Utrecht

Tussen de eerste en tweede trainingsdag begeleid u een eigen intervisie bijeenkomst.


Begeleiden van intervisie bijeenkomsten is een vak apart, maar dat kunt u leren. Door de inhoud los te laten te focussen op het proces haalt u voortaan het optimale resultaat uit iedere intervisie bijeenkomst.

Een intervisie begeleider is er alleen voor het proces en dat is best lastig, want welke professional heeft nou geen mening over het onderwerp dat wordt besproken? In deze opleiding leert u de structuur te bewaken en daarnaast onafhankelijk op het proces te sturen. Na het volgen van de training bent u in staat effectief intervisie bijeenkomsten te begeleiden.

Doelstelling

Na deze cursus kunt u een intervisie bijeenkomst begeleiden en het proces van intervisie bewaken en waar nodig bij te sturen. U doet daartoe kennis op van intervisie-technieken en intervisie processen.

Inhoud

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • verschillende intervisiemethodes
  • fases van intervisie
  • stijlen van begeleiding
  • groepsdynamica

Bestemd voor

Iedere professional die intervisie bijeenkomsten wil begeleiden voor de eigen organisatie of met klanten. Zoals (kantoor/afdelings) managers, accountants-adviseurs, zowel openbaar accountants als accountants in business.

drs. Jos Huijser Partner CreAct Opleiding & Consultancy, heeft zeer veel ervaring met het verzorgen van trainingen voor accountants en auditoren.
Lot van Brakel werkzaam bij HRD Group, consultant, trainer en coach
Remko Hendrikse

partner bij HRD Group, als organisatiesocioloog werkzaam als consultant, trainer en coach.idt mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling. Hij is expert op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van blended learning oplossingen. Creativiteit en betrokkenheid zijn kenmerkend voor zijn aanpak, waar nodig confronterend en provocatief.De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring in de financiële dienstverlening opgedaan met het ontwikkelen van adviseurs en management. Zijn kracht ligt bij de integratie van kennis en gedrag, waarbij de dagelijkse praktijk en de toepasbaarheid het uitgangspunt is.

is.

De cursus vindt plaats in Van der Valk Hotel Utrecht in Utrecht

Adres

Van der Valk Hotel Utrecht Winthontlaan 4 -6 Utrecht Telefoonnummer (030) 800 08 00 E-mailadres Sales@utrecht.valk.nl