Actualiteiten Externe Verslaggeving

Voor samenstel-, controlepraktijk en in-business

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
9 december 2020 - Utrecht
Tijd
13:30 - 20:00
Prijs
€ 495,00 (leden) / € 595,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Governance, Risk & Compliance, Accountancy Samenstelpraktijk, Finance Operations & Reporting
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, MKB-accountants
Niveau
Advanced
Accountancy
5 pe-uren

9 december 2020 - Utrecht

Het jaarlijkse seminar met plenaire- en parallelsesies voor accountants werkzaam binnen de samenstel-, controle-praktijk of in-business.

Sommige onderwerpen en ontwikelingen zijn immers voor iedereen relevant, daar starten en eindigen we dit seminar plenair mee. Tijdens de parallalelsessies wordt u bijgepraat over de laatste actuele ontwikkelingen op het gebied van NL GAAP specifiek voor uw werkveld. De sprekers behandelen praktische en relevante vraagstukken inzake bestaande en toekomstige wet- en regelgeving.

Doelstelling

Na afloop van dit seminar kent u de belangrijkste ontwikkelingen en aandachtspunten op het gebied van externe verslaggeving onder NL GAAP (Titel 9 Boek 2 BW en de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving). Van de docenten uit de praktijk krijgt u handvatten om

Inhoud

Het programma is vanwege de actualiteit dan ook tot vlak voor de cursusduur in ontwikkeling. Rondom de zomer publiceren we het (voorlopige) programma op onze website.

In elk geval komen aan de orde de nieuwe bepalingen in de wet- en regelgeving die van toepassing zijn op de jaarrekening over boekjaar 2020. Ook wordt vooruit gekeken naar toekomstige wijzigingen en ontwikkelingen en worden praktische vraagstukken en verdiepingen inzake bestaande wet- en regelgeving behandeld.

U heeft uiteraard gelegenheid uw vragen te stellen en met de sprekers van gedachten te wisselen.

Het programma staat dit jaar onder leiding van dagvoorzitter drs Dingeman Manschot RA.

Bestemd voor

Iedere accountant die betrokken is bij organisaties die NL GAAP toepassen.

drs. Dingeman Manschot RA

Manschot Dingeman

Partner Financial Reporting bij Mazars, expert op het gebied van IFRS en RJ. Daarnaast is hij lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving. Voorts is hij als docent externe verslaggeving verbonden aan de Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit.

drs. Stefan Betting RA

Stefan Betting drs. Stefan Betting RA, eigenaar/oprichter van Profeda, een organisatie gericht op accountants, advocaten en notarissen. Stefan is tevens docent, examinator en scriptiebegeleider. (internationale) externe verslaggeving bij de Nyenrode Business Universiteit.

drs. Gert Jan Jordaan RA openbaar accountant en universitair docent Financial Reporting Nyenrode

De cursus vindt plaats in Carlton President Hotel Utrecht in Utrecht

Adres

Carlton President Hotel Utrecht Floraweg 25 Utrecht Telefoonnummer 0302425900 E-mailadres banqueting@president.carlton.nl Website www.carlton.nl