Time managementaliteit

De mentaliteit om vanuit autonomie Ja te zeggen *nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
18 november 2020 - Arnhem
Tijd
08:30 - 16:00
Prijs
€ 695,00 (leden) / € 595,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
6 pe-uren

18 november 2020 - Arnhem

Time managementaliteit: de (persoonlijk) leiderschap-component van timemanagement, over het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het zelf bepalen en kiezen van koers, focus en prioriteiten.

Ben je in staat om zodanig verantwoordelijkheid te nemen in en voor jouw huidige rol dat het bepalen van hoofdzaken, prioriteiten en urgentie hier als vanzelf uit volgt? Bepaald jij je eigen agenda of ´. word je vooral geleefd door de prioriteiten van anderen en wordt je agenda en prioriteiten continu overvallen door zaken van buiten en kom je voor je gevoel aan je eigen belangrijke taken te weinig toe.

Tijdens deze workshop van een dag onderzoeken we je invloed aan de hand van de eigen - real-time - agenda's en activiteiten. Uiteraard komen de praktische tips voor prioriteren, scheiden hoofd-bijzaken, smart doelen stellen, 'nee'-zeggen, beïnvloeden van omgeving etc. ook aan de orde. Maar vooral: waar zeg je Ja tegen en hoe creëer je dat andere je vragen voor juist die taken of projecten.

Doelstelling

Deze training verdiept uw (zelf) inzicht op de principes bewustzijn, invloed en verantwoordelijkheid. Vanuit uw huidige rol gaat u vervolgens kijken naar: waar sta ik in essentie voor opgesteld, wat betekent dit voor mijn houding en gedrag en doelen en hoe ga ik dit organiseren en realiseren.

Deelnemers hebben na afloop van deze training de vaardigheden om de eigen regie te voeren over de eigen agenda.

Inhoud

Interactieve training waarbij we leren en trainen met de volgende aspecten:

 • (Zelf) Inzicht en bewustzijn
 • Invloed en Verantwoordelijkheid
 • Van afhankelijk naar onafhankelijk
 • Focus aanbrengen en hier naar handelen

  Bestemd voor

  Iedereen die (weer) meer invloed wil hebben over de eigen agenda, koers en prioriteiten.

  Willem Roding ervaren begeleider van verandertrajecten en gespecialiseerd in onderwerpen als (persoonlijk) leiderschap, teamontwikkeling, verandermanagement en organisatieontwikkeling. Zijn stijl laat zich het best omschrijven door de paradox compassievol confronterend.

  De cursus vindt plaats in Van Der Valk Hotel Arnhem in Arnhem

  Adres

  Van Der Valk Hotel Arnhem Amsterdamseweg 505 Arnhem Telefoonnummer (026) 203 05 10 E-mailadres sales@arnhem.valk.com Website www.hotelarnhem.nl/contact