Summercourse NBA Opleidingen *Vernieuwd*

*nieuw*

Details

Cursusduur
4 dagen
Datum en locatie
11, 12, 13, 14 augustus 2020 - Beetsterzwaag ( Is vol)
Tijd
09:00 - 19:30, 09:00 - 19:30, 09:00 - 19:30, 09:00 - 19:30
Prijs
€ 2.325,00 (leden) / € 2.725,00 (niet-leden) , inclusief overnachting
Kennisgebied
Specials, Finance Operations & Reporting
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, MKB-accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
25 pe-uren

11, 12, 13, 14 augustus 2020 - Beetsterzwaag ( Is vol)

Deze cursus is helaas vol. Kies een andere datum of geef u op voor de wachtlijst.
Cursusprijs is incl. overnachting.
Tijdens deze jaarlijks terugkerende Summercourse komen vele onderwerpen aan bod, zoals bijvoorbeeld Externe verslaggeving, fiscaliteiten, arbeidsrecht, maar ook uiteenlopende onderwerpen met inspirerende sprekers over de 'zachtere' onderwerpen: mens, psychologie, maar ook tech, economische en bedrijfskundige onderwerpen kunnen tot het programma behoren. Kortom: een zeer gevarieerde PE-meerdaagse met veel terugkerende deelnemers.

De inhoud is ieder jaar anders, maar altijd boeiend en wordt gepresenteerd door een line-up van uitstekende sprekers in een prachtige omgeving en fantastische accommodaties.

De summercourse wordt doorgaans bezocht door een zeer diverse groep deelnemers. Dit geeft een bijzondere interactie, discussie en meningsvorming met accountants uit diverse specialismen over de besproken onderwerpen. Informeel, gezellig en leerzaam. De netwerkplek bij uitstek.

Doelstelling

  • U bent weer op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in uw vakgebied.
  • Interactie, discussie en meningsvorming met accountants uit diverse specialismen over de besproken onderwerpen

Inhoud

Bekijk het programma

Bestemd voor

Iedere accountant. Juist de diversiteit van de deelnemers maakt de Summercourse zo waardevol.

mr. Hans Zwagemaker

Hans Zwagemakerzelfstandig gevestigd fiscalist, hoofdredacteur van de digitale nieuwsbrief BelastingBelangen en raadsheer-plaatsvervanger in het gerechtshof te Den Haag (sectie civiel recht).

drs. Dingeman Manschot RA

Manschot Dingeman

Partner Financial Reporting bij Mazars, expert op het gebied van IFRS en RJ. Daarnaast is hij lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving. Voorts is hij als docent externe verslaggeving verbonden aan de Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit.

prof. mr. dr. Marcel Pheijffer RA hoogleraar (forensische) accountancy aan de universiteiten Nyenrode en Leiden.
Kirsten Heukels Kirsten Heukelsis zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Sinds 2000 is Kirsten actief als geregistreerd MfN mediator in arbeidsgeschillen en echtscheidingen. Daarnaast is zij gecertificeerd extern vertrouwenspersoon (ongewenste omgangsvormen en integriteit), trainer, coach en profiler (het analyseren van mensen op basis van de micro expressies in het gezicht, in combinatie met lichaamstaal en stemgebruik). Voorts is zij opgeleid en actief op het gebied van kinetische ondervraging alsook crisis- en gijzelingsonderhandelingen. Rechtszekerheid voor allen is haar rode draad.

De cursus vindt plaats in Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag

Adres

Bilderberg Landgoed Lauswolt Van Harinxmaweg 10 Beetsterzwaag