Manage digitale processen met Process Mining

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
5 november 2020 - Rosmalen
Tijd
09:30 - 17:00
Prijs
€ 525,00 (leden) / € 625,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Audit & Assurance, IT & Data
Bestemd voor
Accountants in business, Controllers, Auditor
Niveau
Advanced
Finance in business
6 pe-uren

5 november 2020 - Rosmalen

Als RC ontvangt u het ledentarief.


Het digitale tijdperk zorgt voor een verandering voor ons allemaal. Processen worden steeds verder geautomatiseerd en voor klanten wordt een digitale kanaal vaker de norm. De digitale managers die deze digitale processen laten excelleren en beheersen ontwikkelen nieuwe skills. Ze laten hun team niet sturen op onderbuik gevoel, maar gebruiken inzichten uit Big Data en data science om continu te verbeteren.

Stel u eens voor dat u met een druk op de knop het bedrijfsproces in kaart kunt brengen. Direct inzicht in het werkelijke verloop van het bedrijfsproces voor alle klanten en alle varianten waarop het proces kan worden uitgevoerd. Geen discussies meer waarbij het werk onderbroken moet worden om uit te leggen hoe het proces nu wordt uitgevoerd, maar direct een concreet gesprek over de bottlenecks en vertragingen. Op deze manier kan de energie vooral gericht worden op de toegevoegde waarde, namelijk de beste ideeën om serviceniveaus, efficiency en effectiviteit te verbeteren.

Dit is geen science fiction, maar iets waar u direct mee aan de slag kunt. Maar natuurlijk niet zonder samen stil te staan bij wat dit betekent voor uw rol, hoe u dit kunt gebruiken om uw team te laten excelleren en de cultuur van continu verbeteren hiermee te versterken!

Doelstelling

Tijdens deze cursus leert u hoe process mining toegepast kan worden voor verschillende use cases en wat er belangrijk is als u een eigen process mining initiatief op wilt zetten binnen uw organisatie.

Inhoud

U gaat diepgaand met process mining use cases aan de slag zonder zelf achter de knoppen van het process mining tool te zitten.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Interactieve process mining analyse van een echt proces;
  • Trends en use cases op het gebied van process mining;
  • Welke processen geschikt zijn voor process mining;
  • Vraagstukken die met process mining aangepakt kunnen worden;
  • Voorwaarden om process mining succesvol toe te passen (maturity model rondom leiderschap, data kwaliteit, skills en team opzet);
  • Plan van aanpak (selectie criteria, stappenplan, succes criteria, privacy en ethics) en business case framework (interne en externe kosten, hoe de verwachte opbrengsten te kwantificeren).

Bestemd voor

CFO's, controllers en risk managers die process mining in hun organisatie (willen) gebruiken of beoordelen. We verwachten dat u bekend bent met het concept van process mining; hands-on ervaring is niet nodig.

Quote van een deelnemer

"Deze cursus is een must voor wie met process mining wil beginnen. De tijd en kosten van de cursus heb je al na 1 dag terugverdiend bij een implementatie van process mining en kans op succes sterk vergroot"
Ton Windmuller RA, SEW Eurodrive B.V.

dr. Anne Rozinat heeft haar PhD Cum Laude behaald bij process mining uitvinder prof. Wil van der Aalst op de Technische Universiteit Eindhoven. Zij geeft process mining-opleidingen bij onder andere TIAS, TU Delft en Tilburg University en is mede-oprichter van het processminingbedrijf Fluxicon.
Rudi Niks is een van de eerste process mining practitioners in de wereld. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het toepassen van process mining in grote organisaties. Als Master Black Belt was hij verantwoordelijk voor business transformaties

De cursus vindt plaats in Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch in Rosmalen

Adres

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch Burgemeester Burgerslaan 50 Rosmalen Telefoonnummer (073) 52 19 159 E-mailadres sales@fletcherhotelshertogenbosch.nl