Seminar BTW-actualiteiten

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
13 november 2020 - Nieuwegein
Tijd
13:00 - 17:30
Prijs
€ 250,00 (leden) / € 285,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Fiscaal & Juridisch
Bestemd voor
Openbaar accountants, Intern accountants, MKB-accountants, Overige financieel professionals
Niveau
Fundamental
Accountancy
4 pe-uren

13 november 2020 - Nieuwegein

RB 4 PE-uren (onderverdeling conform PE-reglement RB)


De BTW verandert dagelijks. Het is van groot belang dat u deze veranderingen in de gaten houdt. Tijdens deze cursus komen alle Nederlandse BTW actualiteiten aan de orde. Ook wordt een aantal praktische tips besproken waarmee u BTW naheffingsaanslagen kunt voorkomen en BTW risico's kunt beperken.

Doelstelling

Na deze cursus bent u weer helemaal op de hoogte van alle actuele kwesties op het gebied van BTW!

Inhoud

  • Nieuwe regelingen vanaf 1 januari 2020
  • BTW en buitenland invoering quick fixes 1 januari 2020 en aanpassing afstandsverkopen en gevolgen Brexit 1 januari 2021
  • Btw en fiscale eenheid
  • Btw en doorbelasting kosten
  • BTW en factuurvereisten en administratieve verplichtingen De onderwerpen zijn afhankelijk van de actualiteit en worden daarom kort voor aanvang van de cursus definitief vastgesteld.

Bestemd voor

Mkb-accountants, gevorderde assistent-accountants en overige adviseurs.

mr. Carola van Vilsteren Carola van Vilsteren Carola van Vilsteren heeft fiscaal recht gestudeerd en zich gespecialiseerd in btw-wetgeving.
Zij houdt zich bezig met advisering op het gebied van btw, het in kaart brengen van btw-risico's en implementeren van btw in bedrijfsvoeringsprocessen. Carola vertaalt ingewikkelde btw-kwesties naar concrete en praktische vraagstukken en oplossingen. En zij heeft diverse publicaties op haar naam staan en is als auteur verbonden aan diverse vakbladen zoals CM, Rendement, F&A en Belastingzaken.

De cursus vindt plaats in Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht in Nieuwegein

Adres

Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht Buizerdlaan 10 Nieuwegein Telefoonnummer (030) 608 41 22 E-mailadres sales@fletcherhotelnieuwegein.nl Website https://www.fletcher.nl