Ondernemerschap en innovatie

*nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
14 oktober 2020 - Amsterdam
Tijd
09:00 - 11:45
Prijs
€ 225,00 (leden) / € 270,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Specials, Strategie, Organisatie advies, Performance Management, Online learning
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, MKB-accountants, Overige financieel professionals, Controllers, Leden Management
Niveau
Advanced
Accountancy
3 pe-uren

14 oktober 2020 - Amsterdam

Hoe kunnen we vanuit onze rol, de wendbaarheid van de organisatie positief beïnvloeden? Risico beheersing als versneller van de verandering? Het kan! Thomas Blekman neemt u mee in de principes van Effectuation.

Denken, beslissen en handelen als een ondernemer; maximaal relevant zijn vanuit onze expertise en verantwoordelijkheden. Thomas geeft je het instrumentarium om naast de piloot in het vliegtuig plaats te kunnen nemen. Niet alleen als professional gelijk hebben maar gelijk krijgen. Een energiek webinar over ondernemen gebaseerd op vijf wetenschappelijk gevonden Effectuation principes. Een stappenplan om succesvol te leren ondernemen, bent u er klaar voor?

Doelstelling

Deelnemers krijgen inzicht in de vijf Effectuation principes en ervaren welke stappen nodig zijn om een idee succesvol verder te ontwikkelen. U vergroot uw ondernemersmentaliteit en bent daarmee in staat uw team of organisatie te innoveren.

Inhoud

In een energiek betoog legt Thomas de vijf Effectuation principes uit;

 • Bird in hand
 • Affordable loss
 • Quilten
 • Lemonade maken
 • Pilot in the plane
 • Deze principes zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek onder ondernemers experts. Na deze introductie ervaart u zelf om deze principes toe te passen aan de hand van een business idee.

  Doet u mee?

  Bestemd voor

  Ondernemers, adviseurs, beleidsbepalers, iedereen die betrokken is bij besluitvorming over nieuwe ideeën, marktkansen en innovatie.

  Thomas Blekman

  De cursus vindt plaats in Locatie niet van toepassing in Amsterdam

  Adres

  Locatie niet van toepassing Antonio Vivaldistraat 2 - 8 Amsterdam