Ondernemerschap en innovatie

*nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
19 november 2020 - Online
Tijd
09:00 - 11:45
Prijs
€ 225,00 (leden) / € 270,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Strategie, Organisatie advies, Performance Management, Online learning
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, MKB-accountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Accountancy
3 pe-uren

19 november 2020 - Online

Hoe kunnen we vanuit onze rol, de wendbaarheid van de organisatie positief beïnvloeden? Risico beheersing als versneller van de verandering? Het kan! Thomas Blekman neemt u mee in de principes van Effectuation.

Denken, beslissen en handelen als een ondernemer; maximaal relevant zijn vanuit onze expertise en verantwoordelijkheden. Thomas geeft je het instrumentarium om naast de piloot in het vliegtuig plaats te kunnen nemen. Niet alleen als professional gelijk hebben maar gelijk krijgen. Een energiek webinar over ondernemen gebaseerd op vijf wetenschappelijk gevonden Effectuation principes. Een stappenplan om succesvol te leren ondernemen, bent u er klaar voor?

Doelstelling

Deelnemers krijgen inzicht in de vijf Effectuation principes en ervaren welke stappen nodig zijn om een idee succesvol verder te ontwikkelen. U vergroot uw ondernemersmentaliteit en bent daarmee in staat uw team of organisatie te innoveren.

Inhoud

In een energiek betoog legt Thomas de vijf Effectuation principes uit;

 • Bird in hand
 • Affordable loss
 • Quilten
 • Lemonade maken
 • Pilot in the plane
 • Deze principes zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek onder ondernemers experts. Na deze introductie ervaart u zelf om deze principes toe te passen aan de hand van een business idee.

  Doet u mee?

  Bestemd voor

  Ondernemers, adviseurs, beleidsbepalers, iedereen die betrokken is bij besluitvorming over nieuwe ideeën, marktkansen en innovatie.

  Thomas Blekman Thomas BlekmanThomas Blekman, ondernemer, spreker, schrijver, consultant, affiliate ÈclinicalÉ professor Ondernemerschap en Strategie aan de Erasmus Universiteit tevens mede oprichter van de Global School for Entrepreneurship in Amsterdam.

  De cursus vindt plaats in E-learning in Online

  Adres

  E-learning 0 Online