Digitale Transformatie

Strategie, organisatie en leiderschap *nieuw*

Details

Cursusduur
3 dagen
Datum en locatie
24, 25, 26 maart 2021 - Zeist
Tijd
10:00 - 18:00, 09:00 - 17:00, 09:00 - 17:00
Prijs
€ 2.250,00 (leden) / € 2.500,00 (niet-leden) , inclusief overnachting
Kennisgebied
Specials, Strategie, IT & Data
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
20 pe-uren

24, 25, 26 maart 2021 - Zeist

Als RC komt u in aanmerking voor het ledentarief. Deze driedaagse cursus is inclusief overnachting en diner.


Digitalisering staat op de strategische agenda van organisaties in vrijwel iedere denkbare sector. De ontwikkelingen gaan snel: de vraag waarom digitalisering belangrijk is voor de continuïteit van de organisatie is voor de meesten al een gepasseerd station. De vraag die nu de boventoon voert, is: hoe pakken we digitalisering het beste aan? Wat zijn good practices voor de strategie en organisatie en wat is er bekend over bad practices die we maar beter kunnen vermijden? Bij financieel professionals leeft de vraag: welke rol pakken we hierin?

Doelstelling

Tijdens de cursus leren de deelnemers:

  • Herkennen van digitale businessmodellen en deze toepassen op de eigen organisatie;
  • Begrijpen welke capaciteiten de organisatie nodig heeft voor succesvolle digitalisering;
  • Welke tools, concepten en good practices in te zetten om gericht en snel te digitaliseren; en
  • Inzicht in de eigen (leiderschaps)rol bij digitale transformatie.

Kortom, deze cursus behandelt alle essentiële onderwerpen om na afloop concreet met digitalisering aan de slag te gaan of al ingezette digitalisering te versnellen.

Inhoud

In deze driedaagse cursus gaan deelnemers de diepte in. Het programma omvat cases, voorbeelden, tools en inzichten uit de literatuur en praktijk. Deelnemers brengen vraagstukken en ervaringen in en krijgen de ruimte om hiermee aan de slag te gaan. Verder wordt gewerkt met verschillende docenten die ieder hun eigen expertise inbrengen.

Bestemd voor

De cursus is bestemd voor cfo's, financieel directeuren en controllers en accountants in business die betrokken zijn bij strategie & organisatievraagstukken rondom digitalisering.

dr. Martijn Rademakers Martijn Rademakers

Dr. Martijn Rademakers is Adjunct Professor of Strategy & Organization aan de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam. Ook doceert hij aan TIAS School for Business & Society en Rotterdam School of Management. Martijn is daarnaast onafhankelijk adviseur voor organisaties in binnen- en buitenland, waar de nadruk ligt op business innovatie, implementatie en agility. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van diverse startups en scale-ups.

dr. Frieda van Belle

Frieda van Belle

Dr. Frieda van Belle is adviseur voor organisaties met complexe vraagstukken rond digitalisering en agility. Tevens is zij guest lecturer bij Rotterdam School of Management en Nyenrode. Frieda heeft ruime ervaring in het (bege)leiden van digitaliseringsprocessen en een sterke affiniteit met de inzet en ontwikkeling van moderne educatievormen.

De cursus vindt plaats in Kasteel Kerckebosch in Zeist

Adres

Kasteel Kerckebosch Arnhemse Bovenweg 31 Zeist Telefoonnummer 0306926666 E-mailadres bsipman@kasteelkerckebosch.com Website http://www.bilderberg.nl/hotels/kasteel-kerckebosch/