Aanvulling basisopleiding NLP

NLP Practioner

Details

Cursusduur
4 dagen
Datum en locatie
9, 23 maart 2021, 6, 20 april 2021 - Volgt
Tijd
09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30
Prijs
€ 995,00 (leden) / € 995,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Accountancy
24 pe-uren

9, 23 maart 2021, 6, 20 april 2021 - Volgt

De opleiding wordt afgesloten met een kort theorie examen. Als u dit examen met een voldoende afsluit dan ontvangt u het internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Naast de bijeenkomsten dient u rekening te houden met ca. 2 uur huiswerk per bijeenkomst. De aanvullende opleiding staat in totaal voor 24 PE-uren.

Logo NyenrodeBekijk het gehele Leertraject NLP, volg diverse cursussen en opleidingen op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) speciaal voor accountants.


Met deze aanvullende modules leert u mensen te begeleiden en te coachen en verkrijgt u het volledige, internationaal erkende certificaat van NLP Practitioner.

Deze aanvulling geeft u een grote mate van zelfinzicht. Ondermeer door te kijken naar de eigen uitdagingen en problematiek en hoe deze op te lossen zijn. U leert hoe deze technieken toe te passen zijn op en bij iemand anders. Hiermee wordt de basisopleiding compleet en ontvangt u het volledige, internationaal erkende, NLP practitioner certificaat.

Doelstelling

Naast de technieken die u aangereikt heeft gekregen om uw daadkracht te versterken voor meer tevreden klanten en collegaÉs, leert u interventie technieken om het functioneren of de communicatie van anderen te vergroten.

Inhoud

Tijdens deze aanvulling op de basisopleiding worden de volgende themaÉs en modellen behandeld:

  • Denkbeelden: submodaliteiten geven de verfijning aan hoe wij tot onze denkbeelden komen. Door deze submodaliteiten te benutten bent u in staat om vervelende ervaringen snel om te zetten in neutrale of prima ervaringen.
  • Oplossen van problemen en uitdagingen: de basis van het ankeren heeft u geleerd in de ba-sisopleiding. Er zijn echter meer anker technieken om persoonlijke problemen en uitdagingen op te lossen.
  • Oplossen van delen: wanneer we opgroeien gebeuren er dingen waar we soms moeilijk mee kunnen dealen. Met deze modules leert u hoe u de delen weer kunt integreren in het grotere geheel. Dit kan zowel in een wat meer zakelijke als een persoonlijke setting.
  • Presentatietechnieken: u leer hoe u de NLP technieken kunt benutten voor het geven van cha-rismatische presentaties.
  • Coachingsmodule: alle NLP technieken komen hier bij elkaar. U leert hoe u een coachend gesprek kunt voeren en deze Í waar nodig Í gepaard kunt laten gaan met het integreren van de problematiek van de ander. U leert tevens hoe u hier gedoseerd mee om kunt gaan, afgestemd op de ander.

Bestemd voor

Personen die Basisopleiding NLP hebben gevolgd en hun certificaat willen uitbreiden tot het volledige, internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

De aanvullende opleiding NLP voor accountants is speciaal gericht op adviserende en leidingge-vende functies binnen de accountancy en vergelijkbare financiële functies.

drs. Guido Dik Guido Dikbusiness coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
Angela Steemers

De cursus vindt plaats in Locatie wordt nader bekend gemaakt. in Volgt

Adres

Locatie wordt nader bekend gemaakt. Postbus 0 Volgt