Aanvulling basisopleiding NLP

NLP Practioner

Details

Cursusduur
4 dagen
Datum en locatie
8, 21 december 2021, 18 januari 2022, 1 februari 2022 - Ijsselstein Ut
Tijd
09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30, 09:30 - 16:30
Prijs ex. btw
€ 995,00 (leden) / € 995,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Accountancy
24 pe-uren

8, 21 december 2021, 18 januari 2022, 1 februari 2022 - Ijsselstein Ut

De opleiding wordt afgesloten met een kort theorie examen. Als je dit examen met een voldoende afsluit dan ontvang je het internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Naast de bijeenkomsten dient je rekening te houden met ca. 2 uur huiswerk per bijeenkomst. De aanvullende opleiding staat in totaal voor 24 PE-uren.

Logo NyenrodeBekijk het gehele Leertraject NLP, volg diverse cursussen en opleidingen op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) speciaal voor accountants.


Met deze aanvullende modules leer je mensen te begeleiden en te coachen en verkrijg je het volledige, internationaal erkende certificaat van NLP Practitioner.

Deze aanvulling geeft een grote mate van zelfinzicht. Ondermeer door te kijken naar de eigen uitdagingen en problematiek en hoe deze op te lossen. Je leert hoe deze technieken toe te passen op en bij iemand anders. Hiermee wordt de basisopleiding compleet en ontvang je het volledige, internationaal erkende, NLP practitioner certificaat.

Doelstelling

Naast de technieken die je aangereikt krijgt om je daadkracht te versterken voor meer tevreden klanten en collega's, leer je interventie technieken om het functioneren of de communicatie van anderen te vergroten.

Inhoud

Tijdens deze aanvulling op de basisopleiding worden de volgende thema's en modellen behandeld:

  • Denkbeelden: submodaliteiten geven de verfijning aan hoe wij tot onze denkbeelden komen. Door deze submodaliteiten te benutten ben je in staat om vervelende ervaringen snel om te zetten in neutrale of prima ervaringen.
  • Oplossen van problemen en uitdagingen: de basis van het ankeren heb je geleerd in de basisopleiding. Er zijn echter meer anker technieken om persoonlijke problemen en uitdagingen op te lossen.
  • Oplossen van delen: wanneer we opgroeien gebeuren er dingen waar we soms moeilijk mee kunnen dealen. Met deze modules leer je hoe je de delen weer kunt integreren in het grotere geheel. Dit kan zowel in een wat meer zakelijke als een persoonlijke setting.
  • Presentatietechnieken: je leert hoe je de NLP technieken kunt benutten voor het geven van charismatische presentaties.
  • Coachingsmodule: alle NLP technieken komen hier bij elkaar. Je leert hoe je een coachend gesprek voert en deze - waar nodig - gepaard kan laten gaan met het integreren van de problematiek van de ander. Je leert tevens hoe hier gedoseerd mee om te gaan , afgestemd op de ander.

Bestemd voor

Personen die Basisopleiding NLP hebben gevolgd en hun certificaat willen uitbreiden tot het volledige, internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

De aanvullende opleiding NLP voor accountants is speciaal gericht op adviserende en leidinggevende functies binnen de accountancy en vergelijkbare financiële functies.

>

drs. Guido Dik Guido Dikbusiness coach en geaccrediteerd internationaal NLP Master Trainer.
Angela Steemers

De cursus vindt plaats in Vergadercentrum IJsselstaete in Ijsselstein Ut

Adres

Vergadercentrum IJsselstaete Industrieweg 31 Ijsselstein Ut Telefoonnummer (030) 752 59 13 E-mailadres info@ijsselstaete.com