Summer School 2021: Innovatie & Change

Driedaags programma voor finance professionals *nieuw*

Details

Cursusduur
3 dagen
Datum en locatie
18, 19, 20 augustus 2021 - Sint-Michielsgestel
Tijd
10:30 - 19:00, 09:00 - 18:00, 09:00 - 16:00
Prijs
€ 1.995,00 (leden) / € 2.295,00 (niet-leden) , inclusief overnachting
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Specials, Strategie
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business

Met het volgen van dit programma adresseer je een mogelijk thema binnen het verplicht onderwerp 2021 Continuïteit. Je kunt als accountant in business invulling geven aan dit onderwerp in brede zin. Van belang is dat je goed beoordeelt hoe het thema van je keuze past binnen je eigen ontwikkeling en wat daarmee bereikt moet worden. Bekijk hier meer informatie over het verplicht onderwerp.

Als RC kom je in aanmerking voor het ledentarief.


"There is a way to do it better - find it."
Thomas Edison

Tijdens deze driedaagse Summer School verkennen we innovatie & change en de rol van de finance professional. Zowel de hard controls als de soft controls komen aan de orde.

Waarom een Summer School? Omdat je je in een meerdaags programma beter kunt focussen op de leerstof en makkelijker de verbanden tussen de verschillende onderwerpen legt. Zo beklijft de kennis beter. Daarnaast is het nuttig én gezellig om te netwerken en te discussiëren met vakgenoten. Een Summer School is elk jaar anders en uniek. NBA Opleidingen organiseert al meer dan 15 jaar Summer Schools, deze zijn altijd uitverkocht en zeer goed gewaardeerd.

Doelstelling

In deze Summer School gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • aanscherpen van het eigen denken over innovatie en change en de rol die jij als financial daarin kunt pakken
  • een overzicht van en inzicht in de nieuwste technologische innovaties
  • inzichten opdoen over risico's en kansen voor de eigen organisatie en de keten waarin de organisatie opereert
  • ervaring met concepten die je helpen om beter grip te krijgen op investeringsbeslissingen

Inhoud

Innovatie biedt zowel kansen als risico's voor de organisatie. Als financieel professional ben je vaak het aanspreekpunt om investeringsbeslissingen en belangrijke innovaties tegen het licht te houden. Wat maakt dat je voor of tegen een bepaalde innovatie bent? Wanneer trap je op de rem en wanneer geef je juist gas om te investeren in innovatie?

Innovatie als essentieel onderdeel van de continuïteit van je organisatie. Naast (het innoveren van) de financiële huishouding, gaat het ook om de innovatie van de hele bedrijfsvoering. We praten je bij over technologische ontwikkelingen, waarom innovatie vaak niet van de grond komt en het belang van het formuleren van heldere strategische doelen en KPIs.

Je krijgt inzicht in eigentijdse veranderprocessen: waar staan we in onderzoek, modellen en wat is trending in het denken over change. Wat is de rol van de change agent en hoe word je er een?

Het programma is nog in ontwikkeling. Binnenkort maken we meer bekend over de docenten en inhoud. Schrijf je alvast in om zeker te zijn van een plaats!

Bestemd voor

Financials in business in (hoger) financieel management.

Docent nader bekend gemaakt

De cursus vindt plaats in Hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel

Adres

Hotel De Ruwenberg Ruwenbergstraat 7 Sint-Michielsgestel Telefoonnummer (073) 558 88 88 E-mailadres info@ruwenberg.nl Website http://www.ruwenberg.nl/