Webinar Insights Discovery: gedragsvoorkeuren

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
23 april 2021 - Online
Tijd
12:30 - 16:45
Prijs
€ 300,00 (leden) / € 350,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Online learning
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
4 pe-uren

23 april 2021 - Online

Vooraf krijg je 2 documenten die je als voorbereiding dient te lezen en als naslagwerk kunt gebruiken.

Als RC ontvangt je het ledentarief.


Ben jij je bewust van je eigen gedragsvoorkeuren? Hoe kun je deze herkennen en liefst nog: weet je hoe er op te anticiperen? Insights Discovery is een hele heldere tool om te leren gedrag van jezelf en anderen te begrijpen. Aan de hand van 2 assen (introvert versus extrovert & denken versus voelen) ontstaan 4 kwadranten die vertaald worden naar vier kleuren: rood, geel, groen, en blauw.

Bewustzijn van deze gedragsvoorkeuren c.q. kleuren, zowel van jezelf als van anderen, helpt de effectiviteit van je communicatie substantieel. We gaan gezamenlijk oefenen zodat de opgedane kennis gelijk kan worden ingezet.

Doelstelling

In dit webinar gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Inzicht opdoen in gedragsvoorkeuren van jezelf en anderen: het beter begrijpen van je motiveert en wat je nodig hebt om optimaal te presenteren
  • Versterken van de eigen anticipeerkracht: het denken in gedragsscenario's
  • Verhogen van de persoonlijke en teameffectiviteit

Inhoud

In dit interactieve webinar kijken we naar de Insights Discovery kleuren. Het ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers/teamleden. Je krijgt ideeën en tools aangereikt waarmee je je werkrelaties kunt verbeteren, effectiever kunt communiceren en samenwerken.

Bestemd voor

Finance professionals.

Om de maximale leerervaring te kunnen bieden, blijft het kleinschalig (maximaal 8 personen).

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels

Kirsten is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Sinds 2000 is Kirsten actief als geregistreerd MfN mediator in arbeidsgeschillen en echtscheidingen. Daarnaast is zij gecertificeerd extern vertrouwenspersoon (ongewenste omgangsvormen en integriteit), trainer, coach en profiler (het analyseren van mensen op basis van de micro expressies in het gezicht, in combinatie met lichaamstaal en stemgebruik). Voorts is zij opgeleid en actief op het gebied van kinetische ondervraging alsook crisis- en gijzelingsonderhandelingen. Rechtszekerheid voor allen is haar rode draad.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online