Webinar NOW – Samenstellen met standaard 4415N

Aandachtspunten uit en voor de praktijk

Details

Cursusduur
1 dag
Tijd
09:00 - 10:30
Prijs ex. btw
Kennisgebied
Accountancy Samenstelpraktijk, Online learning
Bestemd voor
Openbaar accountants, MKB-accountants
Niveau
Advanced
Accountancy
2 pe-uren

De Samenstellingsopdracht staat tijdens dit webinar van 90 minuten centraal. Wellicht heeft u een beperkt aantal van deze NOW-Samenstellingsopdrachten en wilt u bij de start of het vervolg de aandachtspunten leren kennen In een interactieve sessie met maximaal 12 deelnemers zetten wij de (aandachts)punten op de i.

Tijdens dit webinar richten we ons op de Samenstellingsopdracht die hoort bij de aanvraag tot vaststelling voor cliënten die gebruik maken van de NOW (-1). Wat moet u hierin doen, waar zitten de risico's voor u (en uw cliënt) en hoe kunt u dit organiseren? In 90 minuten bespreken we de aandachtspunten uit de praktijk, mede op basis van de eerste ervaringen met aanleveringen.

Voor de Derdenverklaring en voor Assuranceopdrachten verwijzen wij u graag naar ons andere webinar. In de serie NOW bieden we de volgende webinars;

Doelstelling

Na afloop heeft u praktisch toepasbare kennis van en inzicht in de voor een accountant relevante aspecten van een Samenstellingsopdracht in het kader van de NOW (-1) met Ststandaard 4415N.

Inhoud

Tijdens de online sessie worden de volgende aspecten behandeld:
  • Opdrachtaanvaarding en het beheersen van verwachtingen van cliënten
  • De aanvraag tot vaststelling: valkuilen en tips
  • De verklaring op basis van Standaard 4415N en de Nadere uitleg daarbij
  • Praktijkvragen en aandachtspunten
  • Actualiteiten NOW

Voor deelname aan het webinar vragen we dat u in de basis bekend bent met de regelgeving over de NOW(-1) en de Standaard 4415N.

Bestemd voor

Accountants die een Samenstellingsverklaring afgeven of daarin ondersteunende werkzaamheden verrichten. (PS: dat is verboden hier voor de belastingadviseur)

drs. Sytze de Swart RA AA Sytze de ZwartSytze de Swart heeft ruime ervaring als accountant en adviseert al vele jaren ondernemers. Ook is hij een zeer ervaren docent.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online