Webinar Best in Finance: Hyper Automation

Een innovatieve serie masterclasses

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
Tijd
14:00 - 16:30
Prijs ex. btw
Kennisgebied
Strategie, Performance Management, Online learning
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
3 pe-uren

4 oktober 2021 - Online

Als RC kom je in aanmerking voor het ledentarief.


In 2021 organiseren NBA Opleidingen en Yacht een nieuwe editie van de succesvolle serie Masterclass Best in Finance. Ook dit jaar staat weer een actueel thema centraal dat relevant is voor het functioneren van senior finance professionals. De onderwerpen van de afgelopen jaren waren onder meer: blockchain, data analytics, robotics, process mining en business case modeling.

Voor 2021 is het thema Hyper Automation. Lees het interview met hoogleraar en spreker Hajo Reijers.

Doelstelling

Het doel van de Masterclasses is om kennis bij deelnemers te ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. De presentaties zijn de leidraad voor de discussie en daarmee reflectie op de financiële functie. Er worden handvatten geboden om anders naar de eigen organisatie te kijken.
Na afloop van deze masterclass heb je inzicht verkregen in technologieën die bedrijfswaarde genereren en kun je dit inzicht vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.

Inhoud

Technologieën zoals blockchain, robotics, big data, IoT, cloud computing en artificial intelligence worden neergezet als hét wondermiddel voor vele - zo niet alle - problemen. Heb je niet de beschikking over een digital twin, de beste data scientists en de nieuwste technologieën, dan word je misschien bevangen door de angst om van alles te missen. In deze masterclass bieden we overzicht, verkennen we de impact van digitale technologieën en gaan we dieper in op de typische implementatie-uitdagingen. Na afloop kun je de hypes en rages onderscheiden van de technologieën die bedrijfswaarde genereren en kun je deze kennis vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.
Naast vakinhoudelijke verdieping zal een spreker uit de praktijk zijn ervaring delen.

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor accountants in business, registercontrollers en (niet-)financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.

De rode draad in de Masterclasses Best in Finance is: Tech & Touch!
Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

prof. dr. ir. Hajo Reijers

Hajo Reijners

hoogleraar Business Process Management & Analytics aan Utrecht University (UU), parttime hoogleraar bij AIS-groep Mathematics & Computer Science aan Eindhoven University of Technology (TU/e)

Dick de Nijs RA MSc

Interim Manager in Financiële functies op Directie of D-1 niveau, Registeraccountant in business, Ervaringsdeskundig met automatiseringsprojecten gericht op business improvement in diverse sectoren.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online