De logica van (online) beïnvloeding

Jezelf en anderen positief beïnvloeden

Details

Cursusduur
2 dagen
Datum en locatie
19 november 2021, 3 december 2021 - Nieuwegein
Tijd
09:00 - 18:00, 13:30 - 18:00
Prijs ex. btw
€ 795,00 (leden) / € 895,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
12 pe-uren

19 november 2021, 3 december 2021 - Nieuwegein

Tussen de 1e en 2e bijeenkomst ga je aan de slag met oefeningen en persoonlijke aandachtspunten.

Als RC kom je in aanmerking voor het ledentarief.


Je wilt dingen voor elkaar krijgen met je team of organisatie: een nieuwe manier van werken, een verbeterde samenwerking met andere afdelingen, een nieuwe visie voor de hele organisatie, een betere sfeer, meer betrokkenheid onder werknemers, een frisse insteek waardoor je hoognodige vernieuwingen weet te realiseren en ga zo maar door. Hoe kun je jouw invloed op een positieve en effectieve manier aanwenden? Hoe voorkom je weerstand en zorg je ervoor dat mensen aanhaken? Hoe neem je anderen mee naar het gewenste level? En met name ook: hoe doe je dat in de (post)- coronatijd waarin mensen en teams eerder online dan lijfelijk met elkaar in contact staan. In deze powerclass leer je de geheimen van succesvolle gedragsbeïnvloeding niet alleen kennen, maar ze ook toe te passen en te doorgronden. Door met je eigen case aan de slag te gaan, leert welke beïnvloedingstechnieken en - stijlen het meeste persoonlijke rendement opleveren.

Doelstelling

Na afloop van de powerclass heb je een wetenschappelijk onderbouwd inzicht gekregen in de do's and dont's van verschillende vormen van beïnvloeding (overtuigen, inspireren, besmetten). Je hebt kennis genomen van de uiteenlopende stijlen van beïnvloeding en je weet welke stijl het beste bij je past. Je hebt beschikking over een ruim arsenaal aan beproefde tools en instrumenten waarmee je jezelf en anderen op een positieve en impactvolle wijze kan beïnvloeden. Doordat je praktisch aan de slag bent gegaan, weet je ook precies waar je sterke punten en je nog verder te ontwikkelen leerpunten op het gebied van beïnvloeding liggen.

Inhoud

In deze powerclass gaan wij in op de vraag wat beïnvloeding is, welke verschillende vormen er bestaan, wat de onderliggende mechanismen en patronen zijn en welke technieken er voorhanden zijn om jezelf en anderen op impactvolle wijze te beïnvloeden. De powerclass bestaat uit twee bijeenkomsten (een hele en halve dag) en een tussenliggende periode waarin je - bij voorkeur gesteund door een of meerdere andere deelnemers- met je eigen vraagstuk aan de slag gaat. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan wij door middel; van intervisie na welke resultaten je in de voorafgaande weken qua leren en presteren hebt geboekt. Tijdens de sessie beantwoorden we nog resterende vragen, scherpen wij de kennis nogmaals aan en zetten wij de puntjes op de i.

Bestemd voor

Iedere financieel professional die met meer positiviteit en impact, invloed wil uitoefenen op haar of zijn omgeving en die zich beter wil wapenen tegen ongewenste invloed van buitenaf.

Hans van der Loo Hans van der Loo Hans van der Loo, medeoprichter en eigenaar van Betterday en Energyfinder. Het eerstgenoemde bureau is gespecialiseerd in de realisatie van krachtige en kortcyclische gedragsveranderingen en prestatieverbeteringen, het tweede bureau richt zich op het meten en activeren van energie in teams.

De cursus vindt plaats in Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht in Nieuwegein

Adres

Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht Buizerdlaan 10 Nieuwegein Telefoonnummer (030) 608 41 22 E-mailadres sales@fletcherhotelnieuwegein.nl Website https://www.fletcher.nl