Workshop Ken je dienstverlening, ken je klant

*nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
17 juni 2021 - Online
Tijd
15:30 - 17:30
Prijs
€ 250,00 (leden) / € 275,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Performance Management, Online learning
Bestemd voor
Openbaar accountants, MKB-accountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
2 pe-uren

17 juni 2021 - Online

Lees hier het interview met Sandra Ohm.


Een van de uitdagingen waar je als eigenaar of manager vaak over hoort is dat je medewerkers het lastig vinden om (latente) adviesbehoeften bij hun klanten te creëren of herkennen. En dat dit komt doordat medewerkers te weinig kennis hebben van het totaal aanbod van dienstverlening dat het kantoor haar klanten kan bieden.

Jammer, want als je weet wat je verkoopt, en vooral welke klantbehoeften er met deze producten en adviezen wordt ingevuld, ben je in staat om een volwaardig adviseur van je klant te zijn. En kun je proactief inspelen op behoeften waar de klant zich vaak nog niet eens van bewust is. Dit draagt bij aan klantenbinding en partnership op lange termijn. En méér advies!

Doelstelling

  • Je krijgt inzicht in waarom advies nog een beperkt onderdeel van totaalomzet is
  • Je vergroot je bewustzijn van urgentie om hier iets aan te doen
  • Je krijgt tips en tricks hoe je je team op praktische wijze meeneemt, met tools voor een workshop die je in je eigen organisatie kunt inzetten en die als basis dient voor adviserend verkopen

Inhoud

We kijken naar hoe je adviesdienstverlening kunt laten groeien, door technische product- en vakinhoudelijke kennis vanuit perspectief en behoefte van de klant te bezien.

Waarom lukt het nu nog niet (vaak genoeg)?
Kan dit anders?
Wat zijn oplossingen om dit te verbeteren?

Voorafgaand aan de workshop plannen we een 1 op 1 kennismaking/intake van 30 minuten om de individuele uitdagingen op te halen in een persoonlijk 'digitaal' gesprek.

Voor jou: professionele praatplaat
Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een professionele praatplaat, die tijdens de workshop wordt getekend door de visual strategists van Flatland Agency.

Bestemd voor

Eigenaren, beslissers, beleidsmakers, (team-) managers van accountantskantoren.

Sandra Ohm

Sandra Ohm

Sandra is business inspirator en verandermanager voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen. Geïnspireerd door de behoefte in de markt aan praktische, laagdrempelige en écht werkende oplossingen ontwikkelde ze een veranderprogramma voor accountantskantoren.

Tessa de Flines

tessa de flines

Tessa is gespecialiseerd in structuur aanbrengen, procesverbetering, project- en verandermanagement. Als enthousiaste en deskundige facilitator en trainer inspireert ze jou de status quo in twijfel te trekken en verandering te omarmen.

Willem Minderhoud

willem minderhoud

Willem is managing partner bij boutique consultancy Flatland, dat zich specialiseert in het ondersteunen van veranderprocessen in organisaties door middel van tekenen. Met zijn tekeningen brengt hij teams in versnelling met helderheid en creativiteit.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online