Workshop toegevoegde waarde door advies

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
10 juni 2021 - Online
Tijd
15:30 - 17:30
Prijs
€ 250,00 (leden) / € 275,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Performance Management, Online learning
Bestemd voor
Openbaar accountants, MKB-accountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
2 pe-uren

10 juni 2021 - Online

Lees hier het interview met Sandra Ohm.


Een van de uitdagingen waar je als accountant vaak over hoort is dat jij of je medewerker het lastig vindt om (latente) adviesbehoeften bij je klanten te creëren, te detecteren en om te zetten in een nieuwe betaalde opdracht. Of dat de waan van de dag überhaupt geen ruimte biedt om met (ongevraagde) adviesdienstverlening bezig te zijn.

Jammer, want als je hierin een proactieve rol vervult, verras je klanten, voeg je waarde toe en draagt dit bij aan klantenbinding en partnership op lange termijn.

Doelstelling

  • Je krijgt inzicht waarom advies nog beperkt onderdeel van de totaalomzet is
  • Je vergroot je bewustzijn van urgentie om hier iets aan te doen
  • Je krijgt tips en tricks hoe je proactieve advisering kunt verhogen en iedere medewerker hierin een bijdrage kunt laten leveren

Inhoud

We kijken naar hoe je adviesdienstverlening kunt laten groeien, aan de hand van het jaarrekeningproces en praktische tools.

Waarom lukt het nu nog niet (vaak genoeg)?
Kan dit anders?
Wat zijn oplossingen om dit te verbeteren?

Voorafgaand aan de workshop plannen we een 1 op 1 kennismaking/ intake van 30 minuten om de individuele uitdagingen op te halen in een persoonlijk 'digitaal' gesprek.

Voor jou: professionele praatplaat
Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een professionele praatplaat, die tijdens de workshop wordt getekend door de visual strategists van Flatland Agency.

Bestemd voor

Eigenaren, beslissers, beleidsmakers, (team-) managers van accountantskantoren.

Sandra Ohm

Sandra Ohm

Sandra is business inspirator en verandermanager voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen. Geïnspireerd door de behoefte in de markt aan praktische, laagdrempelige en écht werkende oplossingen ontwikkelde ze een veranderprogramma voor accountantskantoren.

Tessa de Flines

tessa de flines

Tessa is gespecialiseerd in structuur aanbrengen, procesverbetering, project- en verandermanagement. Als enthousiaste en deskundige facilitator en trainer inspireert ze jou de status quo in twijfel te trekken en verandering te omarmen.

Willem Minderhoud

willem minderhoud

Willem is managing partner bij boutique consultancy Flatland, dat zich specialiseert in het ondersteunen van veranderprocessen in organisaties door middel van tekenen. Met zijn tekeningen brengt hij teams in versnelling met helderheid en creativiteit.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online