Online business/ personal coaching

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
1 december 2021 - Online
Tijd
00:00 - 23:59
Prijs ex. btw
€ 1.995,00 (leden) / € 1.995,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Online learning
Bestemd voor
Accountants in business, MKB-accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
12 pe-uren

1 december 2021 - Online

Het coaching traject bestaat uit 6 gesprekken van 2 uur en duurt 3-6 maanden. In overleg met de coach maak je een planning. De gesprekken worden online gevoerd, tenzij anders afgesproken.


Dagelijks neem je beslissingen. De consequenties van deze beslissingen kunnen verreikend zijn en impact hebben op de strategie, de organisatie, mensen, jouw eigen positie en rol maar ook op jouw privéleven. Tijd voor reflectie is schaars. Coaching gesprekken bieden de rust om in alle openheid en met garantie voor vertrouwelijkheid zaken rustig door te nemen die voor jou belangrijk zijn.

In het eerste gesprek zal de coaching doelstelling worden onderzocht. De nadruk kan liggen op coaching op jouw functie in de organisatie (business coaching) of op jouw persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen (personal coaching).

Inhoud

Het eerste gesprek is een kennismaking waarin een verkenning plaatsvindt van de omgeving waarin je opereert en de vraagstukken die je hebt. Op basis daarvan wordt jouw coaching doelstelling geformuleerd. In de vervolggesprekken wordt, vanuit de zaken die op dat moment voor jou van belang zijn, gewerkt aan deze doelstelling. Je kunt onder andere terecht voor deze vraagstukken:

Business vragen:

  • Welke omgevingsfactoren bevorderen of belemmeren de veranderingen die ik wil doorvoeren?
  • Waarom ervaar ik weerstand bij de voorgestelde veranderingen? En wat zou ik kunnen doen om de risico's die ik zie bespreekbaar te maken?
  • Hoe bevorder ik de samenwerking binnen de organisatie?
  • Hoe ontwikkel ik me van tactisch leider tot strategisch en visionair leider?

Persoonlijke vragen:

  • Gebruik ik mijn talenten volledig? Wat zou een volgende stap kunnen zijn in mijn ontwikkeling?
  • Hoe start ik succesvol in een nieuwe baan?
  • Wat heb ik altijd gehoopt te bereiken in mijn leven?

Bestemd voor

Voor iedere financial die behoefte heeft aan reflectie en ontwikkeling.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels

Kirsten is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Sinds 2000 is Kirsten actief als geregistreerd MfN mediator in arbeidsgeschillen en echtscheidingen. Daarnaast is zij gecertificeerd extern vertrouwenspersoon (ongewenste omgangsvormen en integriteit), trainer, coach en profiler (het analyseren van mensen op basis van de micro expressies in het gezicht, in combinatie met lichaamstaal en stemgebruik). Voorts is zij opgeleid en actief op het gebied van kinetische ondervraging alsook crisis- en gijzelingsonderhandelingen. Rechtszekerheid voor allen is haar rode draad.

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online