Gedragsvoorkeuren met Insights Discovery

*nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
5 oktober 2021 - Willemstad
Tijd
13:15 - 16:45
Prijs ex. btw
€ 325,00 (leden) / € 400,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Openbaar accountants, Accountants in business, Intern accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers, Auditor
Niveau
Fundamental
Finance in business
3 pe-uren

5 oktober 2021 - Willemstad

RC's komen in aanmerking voor de ledenprijs.

  • Deze cursus maakt onderdeel uit van de essential skills week speciaal samengesteld voor het Caribisch gebied. Mocht je samen met een collega komen die niet lid is, dan is de ledenprijs ook voor hem/haar van toepassing.
  • De cursus is inclusief lunch
  • De cursussen zijn sterk interactief en daarom beperkt in het aantal deelnameplaatsen. Schrijf je snel in!


Ben jij je bewust van je eigen gedragsvoorkeuren? Hoe kun je deze herkennen en liefst nog: weet je hoe er op te anticiperen? Insights Discovery is een hele heldere tool om te leren gedrag van jezelf en anderen te begrijpen. Aan de hand van 2 assen (introvert versus extrovert & denken versus voelen) ontstaan 4 kwadranten die vertaald worden naar vier kleuren: rood, geel, groen, en blauw.

Bewustzijn van deze gedragsvoorkeuren c.q. kleuren, zowel van jezelf als van anderen, helpt de effectiviteit van je communicatie substantieel. We gaan gezamenlijk oefenen zodat de opgedane kennis gelijk kan worden ingezet.

Doelstelling

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Inzicht opdoen in gedragsvoorkeuren van jezelf en anderen: het beter begrijpen van je motiveert en wat je nodig hebt om optimaal te presenteren
  • Versterken van de eigen anticipeerkracht: het denken in gedragsscenario's
  • Verhogen van de persoonlijke en teameffectiviteit

Inhoud

Tijdens deze interactieve cursus kijken we naar de Insights Discovery kleuren. Het ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers/teamleden. Je krijgt ideeën en tools aangereikt waarmee je je werkrelaties kunt verbeteren, effectiever kunt communiceren en samenwerken.

Bestemd voor

Finance professionals. Door het interactieve karakter is het maximum aantal deelnemers beperkt.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels

Kirsten is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Sinds 2000 is Kirsten actief als geregistreerd MfN mediator in arbeidsgeschillen en echtscheidingen. Daarnaast is zij gecertificeerd extern vertrouwenspersoon (ongewenste omgangsvormen en integriteit), trainer, coach en profiler (het analyseren van mensen op basis van de micro expressies in het gezicht, in combinatie met lichaamstaal en stemgebruik). Voorts is zij opgeleid en actief op het gebied van kinetische ondervraging alsook crisis- en gijzelingsonderhandelingen. Rechtszekerheid voor allen is haar rode draad.

De cursus vindt plaats in Marriott Beach Resort in Willemstad

Adres

Marriott Beach Resort Piscadera Bay Willemstad Telefoonnummer 59997368800 Website http://www.marriott.com/hotels/travel/curmc-curacao-marriott-beach-resort-and-em