Webinar Storytelling in 45 seconden

Weinig woorden, veel impact

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
9 december 2021 - Online
Tijd
14:00 - 16:00
Prijs ex. btw
€ 150,00 (leden) / € 200,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Online learning
Bestemd voor
Accountants in business, Intern accountants, MKB-accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals, Controllers, Auditor
Niveau
Fundamental
Finance in business
2 pe-uren

Als RC ontvang je het ledentarief.


Omdat we in deze Corona-tijd vooral online communiceren, focussen we in dit compacte webinar op korte storytelling van hooguit 45 seconden.

Doelstelling

Als financial heb je vaak een complexe boodschap. Je wilt mensen overtuigen. Of dat ze soepel meewerken. Maar je hebt het druk, dus het moet snel gebeuren. Je wilt veel impact, met weinig woorden. Storytelling heeft dat vermogen. In deze compacte workshop leer je die kracht te ge-bruiken en serieus je invloed te vergroten.

Inhoud

Door storytelling kun je op een sympathieke manier veranderingen teweeg brengen in andermans doen en laten. Meer dan met feiten en steekhoudende argumenten. We bespreken waarom mensen zo makkelijk beïnvloed worden door een goed verhaal. De voorbeelden laten je dat ook zelf ervaren.

Je krijgt drie vormen van storytelling te horen die je in je werk kan gebruiken. Gegarandeerd dat je ontdekt dat storytelling helemaal niet moeilijk is en het daadwerkelijk een positieve impact heeft.

Tenslotte krijg je technieken om van een simpele gebeurtenis een boeiende anekdote te maken. Je past het direct toe op een eigen verhaal. Omdat we in deze Corona-tijd vooral online communi-ceren focussen we op korte storytelling van hooguit 45 seconden.

Bestemd voor

Voor alle accountants, controllers, financials die de kracht van storytelling begrijpen en zich willen bekwamen in het brengen van een overtuigende, compacte boodschap.

Geen gewoon webinar!
Soms is een webinar best saai. In deze workshop gaat het volledig anders! Er is energie, interactie en plezier.

Praktische zaken

  • Maximaal 8 deelnemers (voordeel: veel persoonlijke aandacht!).
  • Camera en microfoon van iedereen staan aan. Zonder camera kun je niet meedoen.

Quote van een deelnemer Webinar Storytelling in 45 seconden juni 2020

De docent Erik Mathlener is een echte 'Storyteller'. Hij heeft de webinar met heel veel enthousiasme gegeven. Dit is een cursus die in de praktijk en zelfs in privé situaties zeer goed toepasbaar is! Deze cursus heeft meer dan aan mijn verwachtingen voldaan.

Erik Mathlener Erik MathelerErik heeft meer dan 20 jaar gewerkt als projectmanager en consultant. In die rol heeft hij veel met klanten gesproken, presentaties gegeven en trainingen verzorgd. Tot hij "besmet" raakte met het Storytelling-virus. Sindsdien gebruikt hij dit geweldige instrument in presentaties op congressen en bedrijfsbijeenkomsten, en leert hij het anderen in workshops en trainingen. Erik is auteur van het praktische boek "Storytelling in drie bedrijven" en mede-oprichter van het Storytelling Gilde

De cursus vindt plaats in E-learning in Online

Adres

E-learning 0 Online