HPO Workshop: Groeikracht en High Performance

Hoe ontketende organisaties High Performers worden *nieuw*

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
17 mei 2022 - Utrecht
Tijd
09:30 - 16:30
Prijs ex. btw
€ 550,00 (leden) / € 625,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Strategie
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
6 pe-uren

17 mei 2022 - Utrecht

Als RC kun je gebruik maken van de ledenprijs


Onze wereld verandert razendsnel maar veel bedrijven groeien te langzaam of juist te hard - georganiseerd groeien is een kunst. Het traditionele proces om een organisatie in z'n kracht te zetten is ingewikkeld en duurt vaak lang. Hoe pakken andere organisaties dat aan? Hoe word je een high performer?

Deze workshop gaat over groeikracht. Het gaat over 'meer' en 'sneller' maar vooral over 'beter'. Leer hoe groeikracht zorgt voor meer kwaliteit en slagkracht en een effectievere inzet van je team en organisatie.

Doelstelling

We gaan aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Ontdek wat de voorwaarden zijn voor succesvolle lange termijn groei
  • Leer hoe je groeikracht meet en dit toepast op je eigen team en organisatie
  • Vertaal ervaringen en learnings naar quick wins waar je direct mee aan de slag kunt

Inhoud

Tijdens de workshop gaan we in op essentiële kenmerken van High Performance Organisaties (HPO's) en laten we zien hoe je groei en slagkracht organiseert en versnelt:

  • We gaan hands-on aan de slag met de groeikracht-aanpak
  • We creëren razendsnel scherpte op punten die voor jóu belangrijk zijn
  • Er ontstaan praktische, nieuwe ideeën die onmiddellijk toepasbaar zijn
  • We zetten dit om in actiestappen om van jouw organisatie een High Performer te maken

Deze workshop is 'high energy' - we gaan met elkaar aan de slag en vertalen wat we horen en zien direct naar de praktijk. Geen ingewikkelde modellen en theorieën maar vooral veel praktische handvatten. Je herijkt prioriteiten en geeft versnelling aan groei. In één dag razendsnel scherpte en nieuwe ideeën. Met veel energie want het is enorm uitdagend om vingers op zere plekken te leggen, naar acties en oplossingen te zoeken en daar ook direct mee aan de slag gaan!

Bestemd voor

Cfo's, financial managers, controllers en accountants in business die betrokken zijn bij (strategische) innovatievraagstukken binnen hun afdeling en/of organisatie.

René Savelberg

Rene Savelberg

René Savelberg heeft ruim 25 jaar ervaring als 'Business Accelerator' en wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment. Na zijn opleidingen in Nederland en USA werkte hij 14 jaar bij McDonald's NL, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Ook heeft hij als ondernemer bedrijven in Nederland, Spanje en de USA opgericht, waar hij ook jarenlang heeft gewoond.

In 2010 is René met McSense Business Accelerators gestart waarmee hij organisaties adviseert op het gebied van groeiversnelling en prestatieoptimalisatie. In 2019 heeft hij daarnaast 'Het Nationaal Groeiplan' opgericht om Nederlandse ondernemers verder te helpen met groei. René is daarnaast actief als ondernemer, lid van diverse Raden van Advies en auteur van het managementboek 'Het Geheim van Groeikracht'.

De cursus vindt plaats in Van der Valk Hotel Utrecht in Utrecht

Adres

Van der Valk Hotel Utrecht Winthontlaan 4 -6 Utrecht Telefoonnummer (030) 800 08 00 E-mailadres Sales@utrecht.valk.nl