Summer School 2022 | financieel fit en wendbaar

Meerdaags programma voor ervaren financials *nieuw*

Details

Cursusduur
3 dagen
Datum en locatie
20, 21, 22 juli 2022 - Zeist
Tijd
10:30 - 19:00, 09:00 - 18:00, 09:00 - 16:00
Prijs ex. btw
€ 2.150,00 (leden) / € 2.300,00 (niet-leden) , inclusief overnachting
Kennisgebied
Persoonlijke vaardigheden, Specials, Strategie, Governance, Risk & Compliance, Performance Management, Finance Operations & Reporting, IT & Data, Fiscaal & Juridisch
Bestemd voor
Accountants in business, Overige financieel professionals, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
20 pe-uren

20, 21, 22 juli 2022 - Zeist

Als RC kom je in aanmerking voor de ledenprijs


De wereld lijkt in een voortdurende versnelling terecht gekomen.

Veranderingen volgen zich in een steeds hoger tempo op. De digitalisering van de maatschappij heeft een enorme impact op ons leven en werken. De arbeidsmarkt staat onder druk. De coronapandemie doet ons beseffen dat de wereld minder maakbaar is dan we dachten.

Ook de klassieke finance afdeling bestaat niet meer. De moderne finance professional is bezig met realtime reporting, het kritisch toetsen van business modellen en het bedenken van innovaties - ondertussen zorgend dat er aan de wet- en regelgeving wordt voldaan, de relatie met fiscus en bestuur op peil blijft en de liquiditeit op orde is.

Is wendbaar meebewegen meer dan ooit noodzaak geworden?

Kom naar de summer school en ga in gesprek met vakgenoten en topdocenten over fitheid, wendbaarheid en toekomstbestendigheid. Scherp je geest en doe nieuwe inspiratie op!

De KNVB Campus
Deze Summer School is georganiseerd in samenwerking met de KNVB. We verblijven drie dagen op de KNVB campus in Zeist; kom zien waar het Oranjeteam traint en maak gebruik van de sportfaciliteiten! Je kunt ook gewoon genieten van de prachtige omgeving en de uitstekende maaltijden. We overnachten in het op het terrein gelegen Hotel Woudschoten.

Doelstelling

In drie dagen gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Leer hoe je meer uit een fit team kunt halen
  • Verdiep je inzicht in bestuurlijke verhoudingen
  • Verbeter je omgang met de fiscus
  • Vergroot je kennis van de nieuwste digitale ontwikkelingen
  • Verken je eigen wendbaarheid

Inhoud

We starten op woensdag met een introductie van onszelf als groep die in drie dagen met elkaar beter gaat worden. Financiële sportiviteit en fair play staat op het programma maar ook teamwork en de digitale werkelijkheid.

Jeroen Slop RA ontvangt ons op de campus en licht het programma toe. Jeroen vervult deze dagen de rol van de spil van het elftal. Een ouderwetse voetbalpositie die zorgt dat er geen gaten vallen en het doel schoon kan blijven.

We zijn druk bezig met de invulling van het programma. Houd de website in de gaten voor updates. En schrijf je in als je zeker wilt zijn van een plek bij deze summer school!

Bestemd voor

Accountants in business, controllers, professionals in (hoger) financieel management.

Docent nader bekend gemaakt
Kirsten Heukels Kirsten Heukels

Kirsten Heukels is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Zij is internationaal actief als profiler, waarbij zij analyses maakt van de combinatie tussen micro expressies in het gezicht, bodylanguage en stemgebruik. Deze zet zij in bij haar werkzaamheden als crisis- en gijzelingsonderhandelaar. Daarnaast coacht zij individuen en teams om excellente samenwerking te bereiken. Voor specifiek gekozen organisaties, is zij actief als extern vertrouwenspersoon.

drs. Jeroen Slop RA

Commissaris betaald voetbal KNVB en voorheen de CFO van AFC Ajax

drs. Ron Francis RC

financieel directeur KNVB

De cursus vindt plaats in KNVB Campus in Zeist

Adres

KNVB Campus Woudenbergseweg 56 -58 Zeist