Fiscale toekomst in onrustige tijden

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
24 november 2022 - Online
Tijd
15:30 - 17:45
Prijs ex. btw
€ 195,00 (leden) / € 225,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Fiscaal, Juridisch & Advies
Bestemd voor
MKB-accountants, Openbaar accountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
2 pe-uren

24 november 2022 - Online


Het afgelopen jaar was voor veel ondernemers wispelturig. De resultaten schommelen en de markt verandert snel. Dankzij tips en nuttige handvatten tijdens dit webinar staat u sterker.

De aandacht van de ondernemer verschuift naar het waarborgen van de continuïteit. Inspelen op de veranderende omstandigheden en de markt. Voor veel van uw klanten is de toekomst nog onzeker. Je krijgt tijdens dit webinar praktische tips en handreikingen. Een onmisbaar webinar voor iedereen die juist nu zijn klant goed wil adviseren.

Doelstelling

Je bent na dit webinar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nog beter in staat jouw cliënt te adviseren. Wat moet een ondernemer nu juist doen of laten? Waar kun je als adviseur fiscaal nuttig sturen. Herkenbare praktijkvoorbeelden beantwoorden deze vragen. Natuurlijk maakt de docent inzichtelijk hoe je voorkomt dat risico's alsnog escaleren. Een leuke praktische bijeenkomst met ruimte voor veel interactie en dynamiek.

Inhoud

De onderwerpen die behandeld worden zijn afhankelijk van de actualiteit, de volgende aspecten worden in ieder geval besproken;

  • De structuur van de vennootschappen: alle kansen benut?
  • Hoe voorkom je in onrustige tijden onnodige belastingheffing.
  • Zijn fiscale aansprakelijkheden uitgesloten? Wees bewust van de risico's.

Bestemd voor

Mkb-accountants en overige adviseurs die klanten op fiscaal gebied adviseren.

mr. Dennis Heijmink RB

Dennis Heijmink

Dennis werkt al meer dan twintig jaar als belastingadviseur in het MKB. Hij heeft jarenlang ervaring als docent voor administrateurs, accountants en belastingadviseurs. Niet alleen binnen accountantsorganisaties, maar ook daarbuiten verzorgt hij als docent verschillende vaktechnische bijeenkomsten.

Met oprecht enthousiasme en liefde voor het vak leidt hij de toehoorders door de fiscale kansen en risico's.