Grip op gedragsvoorkeuren

de kracht van Insights Discovery

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
30 maart 2022 - Willemstad (Curaçao)
Tijd
13:45 - 17:00
Prijs ex. btw
€ 300,00 (leden) / € 345,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke ontwikkeling
Bestemd voor
Accountants in business, Controllers, Overige financieel professionals
Niveau
Fundamental
Finance in business
3 pe-uren

30 maart 2022 - Willemstad (Curaçao)


- Als RC kun je gebruik maken van de ledenprijs.
- De cursus is inclusief lunch.

Ben jij je bewust van je eigen gedragsvoorkeuren? Hoe kun je deze herkennen en liefst nog: weet je hoe er op te anticiperen? Insights Discovery is een hele heldere tool om te leren gedrag van jezelf en anderen te begrijpen. Aan de hand van 2 assen (introvert vs extrovert & denken vs voelen) ontstaan 4 kwadranten die vertaald worden naar vier kleuren: rood, geel, groen, en blauw.

Bewustzijn van deze gedragsvoorkeuren (c.q. kleuren), zowel van jezelf als van anderen, helpt de effectiviteit van je communicatie substantieel. We gaan gezamenlijk oefenen zodat de opgedane kennis gelijk kan worden ingezet.

Doelstelling

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Inzicht opdoen in gedragsvoorkeuren van jezelf en anderen: het beter begrijpen van je motiveert en wat je nodig hebt om optimaal te presenteren
  • Versterken van je eigen anticipeerkracht: het denken in gedragsscenario's
  • Verhogen van je persoonlijke en de teameffectiviteit

Inhoud

In deze cursus kijken we naar gedrag en gedragsvoorkeuren aan de hand van het Insights Discovery kleurenmodel. Dit ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers/teamleden. Je krijgt ideeën en tools aangereikt waarmee je je werkrelaties kunt verbeteren, effectiever kunt communiceren en sterker samenwerken.

Bestemd voor

NBA Opleidingen ontwikkelt cursussen voor finance professionals. Het cursusaanbod van deze Essential Skills week is echter ook prima geschikt voor niet-financiële professionals.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Zij is internationaal actief als profiler, waarbij zij analyses maakt van de combinatie tussen micro expressies in het gezicht, bodylanguage en stemgebruik. Deze zet zij in bij haar werkzaamheden als crisis- en gijzelingsonderhandelaar. Daarnaast coacht zij individuen en teams om excellente samenwerking te bereiken. Voor specifiek gekozen organisaties, is zij actief als extern vertrouwenspersoon.

De cursus vindt plaats in Marriott Beach Resort in Willemstad (Curaçao)

Adres

Marriott Beach Resort John F Kennedy Boulevard Willemstad (Curaçao) Telefoonnummer 59997368800 E-mailadres pooja.vaswani@curacao-marriott.com