Leidinggeven op afstand

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
28 maart 2022 - Willemstad (Curaçao)
Tijd
13:45 - 17:00
Prijs ex. btw
€ 300,00 (leden) / € 345,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke ontwikkeling
Bestemd voor
Accountants in business, Controllers, Overige financieel professionals
Niveau
Fundamental
Finance in business
3 pe-uren

28 maart 2022 - Willemstad (Curaçao)


- Als RC kun je gebruik maken van de ledenprijs.
- De cursus is inclusief lunch.

Nu velen - deels of geheel - willen of moeten blijven werken vanuit huis, is het meer dan ooit de vraag hoe we aangehaakt blijven bij onszelf en elkaar. Wat vraagt dit van je als leidinggevende? Welke kansen en welke risico's zitten er in het remote of hybride werken voor het individu en voor het team? Hoe draag je zorg voor goed werkgeverschap en stimuleer je aan goed werknemerschap?

Het uitgangspunt is dat ieder mens persoonlijk authentiek leiderschap kan vertonen en verantwoording neemt voor zijn/haar rol. We kijken samen naar alle mogelijkheden en hoe om te gaan met obstakels.

Doelstelling

In deze cursus gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Leren hoe je verbondenheid in een team kan creëren en behouden als er 'op afstand en/of hybride' samengewerkt wordt? Hoe zorg je voor gezamenlijke afstemming, focus en begrip?
  • Inzicht krijgen in wat er komt kijken bij het borgen van de benodigde psychologische veiligheid (ook) in een 'op afstand en/of hybride' werksetting
  • Tools op doen om (samen)werken leuk te maken en te houden wanneer persoonlijk contact een andere vorm krijgt.

Inhoud

Als deelnemer ga je aan de slag met je leiderschap. Je wordt meer bewust van de invloed van communicatie (van jezelf en wat je stimuleert binnen je team), van de prioriteiten die je stelt en de impact van het te (h)erkennen en belonen je collega's en jezelf.

Je aangehaakt blijven voelen waar je werkt, kan echt. Plezier in je werk behouden ook.

Bestemd voor

NBA Opleidingen ontwikkelt cursussen voor finance professionals. Het cursusaanbod van deze Essential Skills week is echter ook prima geschikt voor niet-financiële professionals.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Zij is internationaal actief als profiler, waarbij zij analyses maakt van de combinatie tussen micro expressies in het gezicht, bodylanguage en stemgebruik. Deze zet zij in bij haar werkzaamheden als crisis- en gijzelingsonderhandelaar. Daarnaast coacht zij individuen en teams om excellente samenwerking te bereiken. Voor specifiek gekozen organisaties, is zij actief als extern vertrouwenspersoon.

De cursus vindt plaats in Marriott Beach Resort in Willemstad (Curaçao)

Adres

Marriott Beach Resort John F Kennedy Boulevard Willemstad (Curaçao) Telefoonnummer 59997368800 E-mailadres pooja.vaswani@curacao-marriott.com