Masterclass Best in Finance | Low code BPM

Actuele masterclasses rondom digitale transformatie

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
17 november 2022 - Diemen
Tijd
16:00 - 19:00
Prijs ex. btw
€ 345,00 (leden) / € 345,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Finance, Strategie & Performance, IT, Data & Digitalisering
Bestemd voor
Accountants in business, Controllers
Niveau
Advanced
Finance in business
3 pe-uren

Dit najaar organiseren NBA Opleidingen, Yacht en Enexis een nieuwe editie van de succesvolle serie Masterclass Best in Finance.  

Ook nu weer staat een actueel thema rondom digital transformation centraal dat relevant is voor het functioneren van senior finance professionals: Low code BPM.

Doelstelling
Het doel van deze masterclasses is handvatten bieden aan finance professionals waardoor je anders naar de eigen organisatie gaat kijken. De presentaties zijn de leidraad voor de discussie en bieden daarmee reflectie op de financiële functie.

Na afloop heb je inzicht verkregen in technologieën die bedrijfswaarde genereren en kun je dit inzicht vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.

Inhoud
Nu technologieën zoals RPA en process mining al steeds vaker geïntroduceerd zijn in finance organisaties, is het tijd om beter kennis te maken met low code BPM. Deze nieuwe technologie is voor alle organisaties, nu en straks, een onmisbare schakel om de eigen processen daadwerkelijk end-to-end (E2E) te kunnen digitaliseren en E2E te kunnen managen. Dit geldt niet alleen voor bestaande processen, maar ook voor de nieuwe ESG processen/ rapportages die nu op veel organisaties afkomen.

In deze masterclass gaan we in op het gebruik en de verschijningsvormen van low code BPM. Tevens bespreken wij praktijk toepassingen en de flexibiliteit die deze nieuwe technologie finance organisaties zal brengen. Na afloop heb je inzicht gekregen in:

  • Verschillende typen low code BPM en de impact voor de organisatie
  • Uitleg over de samenhang van low code BPM met de bestaande ERP omgeving en andere nieuwe technologieën zoals RPA, process mining, Machine Learning, Natural Language processing
  • Voordelen in het gebruik van low code BPM in organisaties
  • Voorbeeld Use Cases en Business Cases
  • Het gevoel en uitstraling van de meest gebruikte tools
  • Marktontwikkeling en ontwikkeling van verschillende vendors van low code BPM oplossingen

Naast de vakinhoudelijke verdieping zal een gastspreker van Aegon uit de praktijk delen hoe low code BPM de organisatie van processen heeft gedigitaliseerd en veranderd. Hoe organisaties met low code BPM snel in staat zijn het hoofd te bieden aan de steeds veranderende omgeving waarin finance moet opereren.

Bestemd voor
De masterclasses zijn bestemd voor accountants in business, registercontrollers en (niet-)financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.

Joris Juttmann

Joris is lector aan de Universiteit van Amsterdam en NBA Opleidingen op het snijvlak van Finance en nieuwe digitale technologie (RPA, process mining, low code BPM en conversational Chatbots). Hij heeft ruime internationale hands-on ervaring in zowel het financieel lijnmanagement als consulting. In die hoedanigheid heeft hij de afgelopen tien jaar vele proces digitaliseringstrajecten met nieuwe technologieën in het finance domein geïnitieerd en begeleid.

Chi Fung Chi is als projectmanager en scrum master werkzaam bij Aegon, waar zij jarenlang praktijkervaring heeft opgedaan met low code BPM. Met name de laatste jaren heeft ze aan de wieg gestaan van de digitale procestransformatie die Aegon heeft doorgemaakt met behulp van deze nieuwe technologie. Als leidinggevende en eindverantwoordelijke voor meerdere scrum teams, kan zij vooral delen uit haar ervaring met BPM low code in de praktijk. Vóór Aegon heeft Chi een aantal jaren een vergelijkbare rol bij Bol.com bekleed.

De cursus vindt plaats in Yacht Amsterdam in Diemen

Adres

Yacht Amsterdam Diemermere 25 Diemen Telefoonnummer (020) 301 31 00