Omgaan met stress

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
28 maart 2022 - Willemstad (Curaçao)
Tijd
09:00 - 12:15
Prijs ex. btw
€ 300,00 (leden) / € 345,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke ontwikkeling
Bestemd voor
Accountants in business, Controllers, Overige financieel professionals
Niveau
Fundamental
Finance in business
3 pe-uren

28 maart 2022 - Willemstad (Curaçao)


Als RC kun je gebruik maken van de ledenprijs.

De cursus is inclusief lunch.

Vitaliteit is een belangrijk aspect van goed werknemer- èn van goed werkgeverschap. In het goed zorgdragen voor je eigen fysieke en mentale gezondheid en die van jouw teamleden, is stress een van de key factoren. Stress is een potentieel substantiële ondermijning van de vitaliteit.

Het is een veel gebezigde term, stress, maar wat is het eigenlijk? Wanneer is er sprake van stress en wanneer kan het ongezond gaan worden?

In alle tijden en deze in het bijzonder is stress een aspect om serieus rekening mee te houden. Welke risico's loop je/jouw medewerkers bij onderschatting/verwaarlozing? Het (h)erkennen en bewust omgaan met eigen èn andermans stress is van essentieel belang.

Doelstelling

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • inzicht verwerven in de verschillende aspecten van stress
  • kennis op doen van hoe stress zich op verschillende manieren kan uiten
  • opdoen van concrete tools voor het omgaan met stress bij jezelf en bij anderen

Inhoud

We verkennen met elkaar wanneer stress nuttig en waar de grens ligt naar ongezonde stress.

Wat is het verschillende stress-gerelateerde gedrag dat mensen kunnen vertonen en wat zijn de factoren die stress veroorzaken? En bespreken we hoe je tijdig stress bij jezelf en anderen kunt (h)erkennen en wat vervolgens (mogelijke) remedies zijn.

Bestemd voor

NBA Opleidingen ontwikkelt cursussen voor finance professionals. Het cursusaanbod van deze Essential Skills week is echter ook prima geschikt voor niet-financiële professionals.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Zij is internationaal actief als profiler, waarbij zij analyses maakt van de combinatie tussen micro expressies in het gezicht, bodylanguage en stemgebruik. Deze zet zij in bij haar werkzaamheden als crisis- en gijzelingsonderhandelaar. Daarnaast coacht zij individuen en teams om excellente samenwerking te bereiken. Voor specifiek gekozen organisaties, is zij actief als extern vertrouwenspersoon.

De cursus vindt plaats in Marriott Beach Resort in Willemstad (Curaçao)

Adres

Marriott Beach Resort John F Kennedy Boulevard Willemstad (Curaçao) Telefoonnummer 59997368800 E-mailadres pooja.vaswani@curacao-marriott.com