Online business/ personal coaching

Details

Prijs ex. btw
€ 2.500,00 (leden) / € 2.500,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke ontwikkeling
Bestemd voor
Accountants in business, Controllers, MKB-accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Finance in business
12 pe-uren

Het coaching traject bestaat uit 6 gesprekken van 2 uur en duurt 3-6 maanden. In overleg met de coach maak je een planning. De gesprekken worden online gevoerd, tenzij anders afgesproken.

Dagelijks neem je beslissingen. De consequenties van deze beslissingen kunnen verreikend zijn en impact hebben op de strategie, de organisatie, mensen, jouw eigen positie en rol maar ook op jouw privéleven. Tijd voor reflectie is schaars. Coaching gesprekken bieden de rust om in alle openheid en met garantie voor vertrouwelijkheid zaken rustig door te nemen die voor jou belangrijk zijn.

In het eerste gesprek zal de coaching doelstelling worden onderzocht. De nadruk kan liggen op coaching op jouw functie in de organisatie (business coaching) of op jouw persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen (personal coaching).

Inhoud

Het eerste gesprek is een kennismaking waarin een verkenning plaatsvindt van de omgeving waarin je opereert en de vraagstukken die je hebt. Op basis daarvan wordt jouw coaching doelstelling geformuleerd. In de vervolggesprekken wordt, vanuit de zaken die op dat moment voor jou van belang zijn, gewerkt aan deze doelstelling. Je kunt onder andere terecht voor deze vraagstukken:

Business vragen:

  • Welke omgevingsfactoren bevorderen of belemmeren de veranderingen die ik wil doorvoeren?
  • Waarom ervaar ik weerstand bij de voorgestelde veranderingen? En wat zou ik kunnen doen om de risico's die ik zie bespreekbaar te maken?
  • Hoe bevorder ik de samenwerking binnen de organisatie?
  • Hoe ontwikkel ik me van tactisch leider tot strategisch en visionair leider?

Persoonlijke vragen:

  • Gebruik ik mijn talenten volledig? Wat zou een volgende stap kunnen zijn in mijn ontwikkeling?
  • Hoe start ik succesvol in een nieuwe baan?
  • Wat heb ik altijd gehoopt te bereiken in mijn leven?

Bestemd voor

Voor iedere financial die behoefte heeft aan reflectie en ontwikkeling.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Zij is internationaal actief als profiler, waarbij zij analyses maakt van de combinatie tussen micro expressies in het gezicht, bodylanguage en stemgebruik. Deze zet zij in bij haar werkzaamheden als crisis- en gijzelingsonderhandelaar. Daarnaast coacht zij individuen en teams om excellente samenwerking te bereiken. Voor specifiek gekozen organisaties, is zij actief als extern vertrouwenspersoon.