Masterclass intern vertrouwenspersoon

In twee dagen klaar voor de rol

Details

Cursusduur
2 dagen
Datum en locatie
23, 24 maart 2023 - Putten
Tijd
10:00 - 19:00, 09:00 - 16:00
Prijs ex. btw
€ 1.650,00 (leden) / € 1.750,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Governance, Risk & Compliance, Persoonlijke ontwikkeling
Bestemd voor
Accountants in business, Auditors, Controllers, Intern accountants, MKB-accountants, Openbaar accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Finance in business
13 pe-uren

23, 24 maart 2023 - Putten


Inclusief overnachting en diner op dag 1. Als RC kun je gebruik maken van de ledenprijs.

SAVE THE DATE! 23 en 24 maart 2023

De afgelopen tijd is er steeds meer aandacht gekomen voor ongewenst gedrag op de werkvloer. Daarmee is de behoefte aan intern vertrouwenspersonen toegenomen. Vaak is dit een taak die extra bij een medewerker wordt neergelegd.

Ga jij deze rol op je nemen? En dan…? Hoe pak je dit aan? Wat kun je verwachten?

Doel
Deze masterclass geeft je informatie en handvatten om goed voorbereid als intern vertrouwenspersoon aan de slag te gaan. Medio november publiceren we uitgebreider over de inhoud .

Ben je nieuwsgierig geworden?
Op donderdag 10 november, 20.00 uur zal docent Kirsten Heukels in een korte online sessie toelichten wat je kunt verwachten van deze cursus en vragen beantwoorden wanneer die er zijn.  Stuur een mail naar info@nbaopleidingen.nl en je krijgt binnen 2 werkdagen de uitnodiging.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Zij is internationaal actief als profiler, waarbij zij analyses maakt van de combinatie tussen micro expressies in het gezicht, bodylanguage en stemgebruik. Deze zet zij in bij haar werkzaamheden als crisis- en gijzelingsonderhandelaar. Daarnaast coacht zij individuen en teams om excellente samenwerking te bereiken. Voor specifiek gekozen organisaties, is zij actief als extern vertrouwenspersoon.

De cursus vindt plaats in Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer Putten in Putten

Adres

Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer Putten Strandboulevard 3 Putten Telefoonnummer (0341) 35 64 64 E-mailadres Reservation.amersfoort@postillionhotels.com