Visual analytics in de praktijk

Interactief hands-on webinar

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
21 december 2022 - Online
Tijd
09:00 - 11:45
Prijs ex. btw
€ 240,00 (leden) / € 285,00 (niet-leden)
Kennisgebied
IT, Data & Digitalisering, Persoonlijke ontwikkeling
Bestemd voor
Accountants in business, Auditors, Controllers, Intern accountants, Overheidsaccountants, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Accountancy
3 pe-uren

21 december 2022 - Online


Met het volgen van dit programma adresseer je een mogelijk thema binnen het verplicht onderwerp 2021 Continuïteit. Tenzij je controlerend accountant ben kun je aan dit onderwerp in brede zin invulling geven. Van belang is dat je goed beoordeelt hoe het thema van je keuze past binnen je eigen ontwikkeling en wat daarmee bereikt moet worden. Bekijk hier meer informatie over het verplicht onderwerp.

RC's genieten van het gereduceerde tarief voor leden.

Dashboards voor je audit praktijk of voor je reguliere bedrijfsprocessen, hoe stel je deze samen vanuit de beschikbare data in je organisatie? Tijdens dit korte en krachtige hands-on webinar maak je zelf een dashboard aan de hand van een casus.

De opdrachten vanuit de casus zijn zowel herkenbar voor de rol van de auditor als controller. Met een dashboard blijf je in control op de door jou gedefinieerde indicatoren, waar mogelijk real-time, de stap naar continious monitoring. Zo kun je tijdig bijsturen en blijft je inspelen op nieuwe trends, kansen en uitdagingen.

Doelstelling

Tijdens deze cursus leer je praktische technieken en vergroot je jouw vaardigheden door een eigen dashboard samen te stellen.

Inhoud

Tijdens de webinars ga je hands-on aan de slag. Je pakt, met behulp van Visual analytics een concrete casus op waarvoor je meerdere indicatoren definieert. De opdrachten zijn zowel herkenbaar voor auditors, accountants als controllers.

  • Introductie data visualisatie
  • Casus met hands-on opdrachten

Bijzonderheden
Om gebruik te maken van de trainingslicentie van Data visualisatie software maakt je gebruik van je eigen WINDOWS-laptop. Je ontvangt daartoe voor aanvang van de training nadere instructies zodat je voor de training de applicatie op je laptop kunt installeren (denk je eraan dat je voldoende rechten hebt op je laptop?

Andere webinars die hierop aansluiten;

  • Data analyse in de praktijk
  • Process mining in de praktijk

Bestemd voor

Controllers, accountants en andere financieel professionals werkzaam binnen het (bredere) assurance en interne controle domein. Je bent op zoek naar een concrete en praktische cursus om daadwerkelijk dashboards te maken.

ir. Erik Bruijn Data Scientist, Trainer: Lavastorm, Data360 Analyze, Tableau, Minit en Perceptive.
Bart Roeleveld ing. Bart Roeleveld, Senior Data Analysis Specialist, ACDA, Trainer: ACL, Lavastorm, Data360 Analyze, Tableau, Minit en Perceptive.