Webinar Gesprekstechnieken en interviewen

De regie over het gesprek nemen

Details

Cursusduur
1 dag
Datum en locatie
27 september 2022 - Online
Tijd
09:30 - 11:30
Prijs ex. btw
€ 275,00 (leden) / € 325,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Online learning, Persoonlijke vaardigheden
Bestemd voor
Accountants in business, Controllers, Overige financieel professionals
Niveau
Fundamental
Finance in business
3 pe-uren

27 september 2022 - Online

Als RC kun je gebruik maken van de ledenprijs


In deze online bijeenkomst staan gesprekstechnieken centraal. Wat kun je doen om een open en veilig gesprek tot stand te brengen zodat je het beoogde resultaat kunt bereiken? Welke (basis)technieken zijn er en wanneer pas je welke toe? En hoe zet je die vervolgens in?

De technieken zijn heel praktisch en gelijk toepasbaar in je dagelijkse (werk)situatie. Ze vergroten je repertoire en versterken je handelingsperspectief.

Doelstelling

In deze online bijeenkomst gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • Inzicht krijgen in welke gesprekstechnieken er zijn en wanneer je welke het beste kunt toepassen om het beoogde resultaat te halen
  • Meer grip krijgen op de te voeren gesprekken en tools opdoen om de regierol te kunnen nemen
  • Vergroten van je eigen gespreksrepertoire en handelingsperspectief

Inhoud

kijken naar een 'manier van aanpak' van het gesprek en naar persoonlijkheidsstijlen en -voorkeuren en hoe die een wisselwerking op elkaar hebben. Wat maakt jou als gesprekspartner of als interviewer het sterkst? Wanneer heb jij het meeste effect?

Bestemd voor

(Finance) professionals.

Kirsten Heukels

Kirsten Heukels is zelfstandig ondernemer en eigenaar van 1 for 2 Social Innovation. Zij is internationaal actief als profiler, waarbij zij analyses maakt van de combinatie tussen micro expressies in het gezicht, bodylanguage en stemgebruik. Deze zet zij in bij haar werkzaamheden als crisis- en gijzelingsonderhandelaar. Daarnaast coacht zij individuen en teams om excellente samenwerking te bereiken. Voor specifiek gekozen organisaties, is zij actief als extern vertrouwenspersoon.