Werken 3.0

Het Nieuwe Werken voor je laten werken

Details

Cursusduur
2 dagen
Datum en locatie
25 november 2022, 9 december 2022 - Online
Tijd
09:00 - 13:00, 09:00 - 13:00
Prijs ex. btw
€ 600,00 (leden) / € 650,00 (niet-leden)
Kennisgebied
Persoonlijke ontwikkeling
Bestemd voor
Accountants in business, Controllers, Overige financieel professionals
Niveau
Advanced
Finance in business
9 pe-uren

25 november 2022, 9 december 2022 - Online


Als RC kom je in aanmerking voor het ledentarief.

Hoe krijg je grip op je werk en rust in je hoofd? Hoe kun je meerwaarde leveren als je dagelijks brandjes moet blussen? Je wordt gevraagd mee te denken over de strategie van de organisatie, innovatie, nieuwe businessmodellen, inrichting van IT, maar ondertussen word je in beslag genomen door de waan van de dag. Het kan anders: door op een slimmere manier je werk te organiseren creëer je meer tijd en ruimte voor jouw high-value taken.

Resultaatgericht werken vormt de kern van Werken 3.0 en is actueler dan ooit. Je leert hoe je bewezen principes op het gebied van persoonlijk leiderschap kunt combineren met effectieve routines en werkprocessen. Hierdoor heb je elke dag grip op je werk en rust in je hoofd.

Doelstelling

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

 • Leren hoe je de methodiek meteen in de eigen praktijk toe kan passen
 • Leren om je effectiviteit en efficiency te verhogen
 • Vertalen van doelen naar realistisch geplande taken en projecten
 • Bereiken van meer grip op de eigen werkdruk en de te leveren resultaten

Inhoud

Werken combineren met trainen zorgt voor een optimaal leerrendement en is bovendien écht resultaatgericht. Deze training omvat diverse leerformats en een continue koppeling met de eigen praktijk. Het faciliteert zowel het conceptuele denken over werken als het maken van praktische efficiënte slagen. Neem deel en je bereikt meer met minder moeite!

De training bestaat uit 2 online sessies van 3 uur en een tussenpoos om te oefenen in je eigen werksituatie. De online bijeenkomsten hebben elk een netto trainingstijd van 3 uren en 45 minuten. De bijeenkomsten duren van 09:00 uur tot 13:00 uur (check in om 08:45 uur) met tussendoor een pauze van 15 minuten. De gemiddelde tijdsbesteding in de tussenpoos bedraagt een uur.

Sessie 1

 • Analyse van je werkzaamheden en resultaatgericht grip houden op taken en projecten
 • Proactief versus reactief prioriteiten stellen en de relatie met serieel versus parallel plannen
 • De werking van het brein in relatie tot gefocust werken, uitstelgedrag en overzicht behouden

Tussenpoos

 • Uitwerken van een overzicht in Excel met aandachtsgebieden
 • Instellingen in Outlook aanpassen

Sessie 2

 • Oefenen met de workflow
 • Frictie uit het werkproces halen door middel van snelle stappen in Outlook
 • Gewoontes en routines ontwerpen en aanleren met behulp een actieplan

Online leeromgeving
Tijdens de training maak je samen met de je medecursisten gebruik van een online learning community. Hier kun je alle leermiddelen downloaden, heb je toegang tot instructievideo's, kun je vragen stellen aan de trainer en andere deelnemers en kun je jouw uitwerkingen delen en om feedback vragen. Deze online omgeving staat na de laatste online bijeenkomst nog 3 maanden tot je beschikking.

Bestemd voor

Deze online training is bestemd voor iedere professional die meer tijd wil creëren voor high-value taken.


Review van cursusdeelnemer op 18 juni 2021

Ik kan deze cursus van harte aanbevelen voor iedereen met een (over)volle agenda, mailbox en takenlijst. De training sloot voor mij goed aan bij structuren die ik reeds geïmplementeerd heb, maar gaf hierop een uitbreiding en daarnaast goede en praktische handigheidjes die mij zeker in mijn dagelijks werk gaan helpen om zowel effectiever als efficiënter aan de slag te gaan. Dank aan trainer Bas Hoorn voor de training!

Darcy de Nekker, Corporate Controller bij Kendrion N.V.

Bas Hoorn

Bas HoornBas is eigenaar van Timension, een trainingsbureau dat mensen en organisaties leert om slim en resultaatgericht te werken. Zelf verzorgt hij trainingen op het gebied van effectief en efficiënt werken, leidinggeven op afstand en snellezen en mindmappen. Dit doet hij voor de publieke en private sector. De trainingen van Bas zijn erop gericht dat methodiek direct en blijvend toepasbaar is. Daarom leert hij zijn cursisten om vanuit een samenhangende en systematische aanpak hun productiviteit te verbeteren.